Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Sveti ugovori - Buđenje božanskih mogućnosti

Sveti ugovori - Buđenje božanskih mogućnosti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Caroline Myss


ISBN:

978-86-7348-298-9

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K4662

Broj strana:

520

Težina:

1000 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

33,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Sveti ugovori su sjajna kombinacija psihologije, vođenog iscelivanja i duhovnih uvida, kroz koju ćete otkriti smisao sopstvenog života, vaš sopstveni Sveti Ugovor sa božanskim u sebi, koji će vas duhovno iscijeliti od metafizičke bolesti od koje pati ogromna većina čovječanstva - duhovne izgubljenosti i nepoznavanje svrhe života na ovoj planeti.

Autorka je razvila efikasan proces za odgonetanje sopstvenog Ugovora, koristeći novu teoriju arhetipova koja se naslanja na radove Junga, Platona i savremenih mislilaca. Prvo navodi kako se načelo Svetih Ugovora oblikovalo u mitovima i legendama kroz vijekove. Zatim razmatra živote duhovnih velikana, Avatara - Avrama, Isusa, Bude i Muhameda - čija arhetipska putovanja ocrtavaju četiri nivoa Svetog Ugovora i pružaju smjernice svakome od nas za naš sopstveni Ugovor.

Kerolin objašnjava kako možete odrediti svoje lične duhovne energije ili arhetipove - čuvare vrata vaše uzvišene svrhe - i kako da vam pomognu da razotkrijete koga vam je suđeno da sretnete ovdje. Upoznajući svoje arhetipske saputnike spoznaćete na koji je način najbolje živjeti božanski život.

Vizionarska i praktična, ova knjiga je jedinstveni proces samootkrivanja i duhovne arheologije, kao i moćno djelo vrhunske mudrosti.

  • Originalni naziv: Sacred Contract
  • Prevodilac: Sonja Cvijenić
  • Edicija: Mikrokomos
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Sveti ugovori su sjajna kombinacija psihologije, vođenog iscelivanja i duhovnih uvida, kroz koju ćete otkriti smisao sopstvenog života, vaš sopstveni Sveti Ugovor sa božanskim u sebi, koji će vas duhovno iscijeliti od metafizičke bolesti od koje pati ogromna većina čovječanstva - duhovne izgubljenosti i nepoznavanje svrhe života na ovoj planeti. Autorka je razvila efikasan proces za odgonetanje sopstvenog Ugovora, koristeći novu teoriju arhetipova koja se naslanja na radove Junga, Platona i savremenih mislilaca. Prvo navodi kako se načelo Svetih Ugovora oblikovalo u mitovima i legendama kroz vijekove. Zatim razmatra živote duhovnih velikana, Avatara - Avrama, Isusa, Bude i Muhameda - čija arhetipska putovanja ocrtavaju četiri nivoa Svetog Ugovora i pružaju smjernice svakome od nas za naš sopstveni Ugovor. Kerolin objašnjava kako možete odrediti svoje lične duhovne energije ili arhetipove - čuvare vrata vaše uzvišene svrhe - i kako da vam pomognu da razotkrijete koga vam je suđeno da sretnete ovdje. Upoznajući svoje arhetipske saputnike spoznaćete na koji je način najbolje živjeti božanski život. Vizionarska i praktična, ova knjiga je jedinstveni proces samootkrivanja i duhovne arheologije, kao i moćno djelo vrhunske mudrosti.

    Dodatne informacije

    Izdavač Esotheria
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter