Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Svet posle rođendana

Svet posle rođendana

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

V4629

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V4629

Broj strana:

488

Težina:

596 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Irina Mekgavern, ilustratorka dječjih knjiga, živi prijatnu londonsku svakodnevicu. Dani joj protiču lagodno i bez uzbuđenja. Ona i njen nevenčani suprug Lorens Trejner, stručnjak za borbu protiv terorizma, svakog ljeta odlaze na rođendansku večeru sa zajedničkim prijateljem Remzijem Ektonom, profesionalnim igračem snukera. Jednom prilikom, Irina i Remzi na večeru odlaze sami. Za razliku od pouzdanog ali preozbiljnog Lorensa, Remzi je romantičan i šarmantan. Irina počinje da se pita da li bi joj život bio interesantniji ako bi počinila preljubu.

Od tog trenutka roman dobija iznenađujući tok - paralelno teku dvije priče. U jednoj Irina popušta pred iskušenjem, a u drugoj ostaje s Lorensom i mašta o Remziju. Irinin život prepleten je snukerskim turnirima ili konferencijama o terorizmu, ona se prepušta strasnom vođenju ljubavi i seksu bez strasti i u sebi otkriva ambiciju, samoprekor i žudnju. Ali, ma kako odabrala svoju sudbinu, sudbina se uvijek može poigrati njome - nijedna od Irininih priča neće se okončati kako bi ona ili mi očekivali.

  • Originalni naziv: The Post-Birthday World...
  • Prevodilac: Maja Kaluđerović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Irina Mekgavern, ilustratorka dječjih knjiga, živi prijatnu londonsku svakodnevicu. Dani joj protiču lagodno i bez uzbuđenja. Ona i njen nevenčani suprug Lorens Trejner, stručnjak za borbu protiv terorizma, svakog ljeta odlaze na rođendansku večeru sa zajedničkim prijateljem Remzijem Ektonom, profesionalnim igračem snukera. Jednom prilikom, Irina i Remzi na večeru odlaze sami. Za razliku od pouzdanog ali preozbiljnog Lorensa, Remzi je romantičan i šarmantan. Irina počinje da se pita da li bi joj život bio interesantniji ako bi počinila preljubu. Od tog trenutka roman dobija iznenađujući tok - paralelno teku dvije priče. U jednoj Irina popušta pred iskušenjem, a u drugoj ostaje s Lorensom i mašta o Remziju. Irinin život prepleten je snukerskim turnirima ili konferencijama o terorizmu, ona se prepušta strasnom vođenju ljubavi i seksu bez strasti i u sebi otkriva ambiciju, samoprekor i žudnju. Ali, ma kako odabrala svoju sudbinu, sudbina se uvijek može poigrati njome - nijedna od Irininih priča neće se okončati kako bi ona ili mi očekivali.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter