Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Svedočanstvo o kraju sveta

Svedočanstvo o kraju sveta

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-0958-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V4632

Broj strana:

415

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,80 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Nestali nacistički naučnik.
Izgubljena tibetanska relikvija.
Očajnička trka s vremenom.

1937. godina - Hitler šalje ekspediciju na Tibet da traga za izgubljenom zemljom Tulom.

1941. godina - Himler troši veliko bogatstvo i žrtvuje stotine logoraša da zamak Vevelzburg u Njemačkoj pretvori u esesovski hram. U njegovom srcu se navodno nalazi drevna izgubljena relikvija izuzetne moći.

Džejmi Senkler, stručnjak za izgubljena umijetnička djela, vjeruje da poznaje svog djedu. Kada bude pronašao starčev dnevnik, zapanjiće se otkrićem da je dobroćudni anglikanski sveštenik bio odlikovani heroj koji je služio u Specijalnim vazduhoplovnim snagama u Drugom svjetskom ratu. Ali njegov djeda ima još iznenađenja. U korice dnevnika je zašiven neobičan komad nacističke mape sa simbolima.

To prosto otkriće otisnuće Džejmija Senklera na jurnjavu duž cijele Evrope i duboko u njemačku mračnu prošlost. Neki su spremni da ubiju kako bi pronašli drevni izgubljeni predmet, a premda toga nije svjestan, Senkler drži ključeve skrovišta u kojem je tajanstveni predmet sakriven.

  • Originalni naziv: The Doomsday Testamen...
  • Prevodilac: Eli Gilić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Nestali nacistički naučnik. Izgubljena tibetanska relikvija. Očajnička trka s vremenom. 1937. godina - Hitler šalje ekspediciju na Tibet da traga za izgubljenom zemljom Tulom. 1941. godina - Himler troši veliko bogatstvo i žrtvuje stotine logoraša da zamak Vevelzburg u Njemačkoj pretvori u esesovski hram. U njegovom srcu se navodno nalazi drevna izgubljena relikvija izuzetne moći. Džejmi Senkler, stručnjak za izgubljena umijetnička djela, vjeruje da poznaje svog djedu. Kada bude pronašao starčev dnevnik, zapanjiće se otkrićem da je dobroćudni anglikanski sveštenik bio odlikovani heroj koji je služio u Specijalnim vazduhoplovnim snagama u Drugom svjetskom ratu. Ali njegov djeda ima još iznenađenja. U korice dnevnika je zašiven neobičan komad nacističke mape sa simbolima. To prosto otkriće otisnuće Džejmija Senklera na jurnjavu duž cijele Evrope i duboko u njemačku mračnu prošlost. Neki su spremni da ubiju kako bi pronašli drevni izgubljeni predmet, a premda toga nije svjestan, Senkler drži ključeve skrovišta u kojem je tajanstveni predmet sakriven.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter