Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Sve za 15 minuta

Sve za 15 minuta

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Jamie Oliver


ISBN:

978-86-7470-543-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

M3862

Broj strana:

288

Težina:

1350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

67,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Ova knjiga u potpunosti je posvećena zahtjevima čitalaca, odnosno svima vama koji želite da svakodnevno spremate nevjerovatno brza, ukusna i zdrava jela.

Stvaranje ovih recepata bilo je potpuno novo iskustvo za mene. Zaista sam dao sve od sebe da recepti na kraju budu metodični i zabavni, sa predivnim sastojcima koji će vas očarati predivnim ukusima. Vjerovatno više nikada neću napisati ovakav kuvar, ali siguran sam da će on postati klasik pomoću kojeg ćete naučiti da spremate fenomenalna jela, zapanjujuće brzo.

Nadahnuće sam pronalazio širom svijeta, prigrlivši ukuse koje svi volimo: poigrao sam se klasičnim jelima od mesa, ribe i tjestenine, dao azijskoj hrani i egzotičnim marokanskim ukusima svoj pečat, i na kraju sve to obogatio jednostavnim ali izvanredno ukusnim salatama i drugim đakonijama. U stvari, pokušao sam da vam predstavim sva jela koja bi mogla da vam se dopadnu - a ova su među najbržim i najjednostavnijim koja sam ikada napravio.

Bilo je potrebno mnogo truda da osmislim i napišem ove recepte. Želim da oni postanu vaš pouzdan saveznik uz čiju ćete pomoć manje vremena provesti u kuhinji a više za stolom, uživajući u fantastičnoj hrani sa svojim najbližima. Vjerujem da će vam se zaista dopasti - i mnogo sam ponosan zbog toga.

Ovo je daleko najbolji i najuzbudljiviji kuvar za svaki dan koji sam ikada vidio - siguran sam da će i vas oboriti s nogu!

  • Prevodilac: Mirjana Velimirović-Lekić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 189x246
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ova knjiga u potpunosti je posvećena zahtjevima čitalaca, odnosno svima vama koji želite da svakodnevno spremate nevjerovatno brza, ukusna i zdrava jela. Stvaranje ovih recepata bilo je potpuno novo iskustvo za mene. Zaista sam dao sve od sebe da recepti na kraju budu metodični i zabavni, sa predivnim sastojcima koji će vas očarati predivnim ukusima. Vjerovatno više nikada neću napisati ovakav kuvar, ali siguran sam da će on postati klasik pomoću kojeg ćete naučiti da spremate fenomenalna jela, zapanjujuće brzo. Nadahnuće sam pronalazio širom svijeta, prigrlivši ukuse koje svi volimo: poigrao sam se klasičnim jelima od mesa, ribe i tjestenine, dao azijskoj hrani i egzotičnim marokanskim ukusima svoj pečat, i na kraju sve to obogatio jednostavnim ali izvanredno ukusnim salatama i drugim đakonijama. U stvari, pokušao sam da vam predstavim sva jela koja bi mogla da vam se dopadnu - a ova su među najbržim i najjednostavnijim koja sam ikada napravio. Bilo je potrebno mnogo truda da osmislim i napišem ove recepte. Želim da oni postanu vaš pouzdan saveznik uz čiju ćete pomoć manje vremena provesti u kuhinji a više za stolom, uživajući u fantastičnoj hrani sa svojim najbližima. Vjerujem da će vam se zaista dopasti - i mnogo sam ponosan zbog toga. Ovo je daleko najbolji i najuzbudljiviji kuvar za svaki dan koji sam ikada vidio - siguran sam da će i vas oboriti s nogu!

Dodatne informacije

Izdavač Nova knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter