Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Sve što je lepo ima kraj

Sve što je lepo ima kraj

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Evita Greco


ISBN:

978-86-10-02206-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M8451

Broj strana:

270

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,80 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Šta biste uradili da se vaša devojčica plaši da ide u školu? Šta biste joj rekli da je ohrabrite? Za svoju unuku Adu, Tereza je davno smislila jednu igru: svaki put kada joj izgleda kao da je nečemu došao kraj, treba da načulji uši i oslušne zvukove oko sebe. Samo tako će moći da prepozna zvuk stvari koje počinju. Neki od njih su toliko jednostavni, a u sebi kriju čaroliju: zvuk orkestra koji se štimuje trenutak pre početka koncerta, zvuk lišća koje šumi pod naletom vetra i najavljuje kišu, zvuk šoljica za kafu, koje se u žurbi odlažu. Baka Tereza naučila je Adu da prepozna to čudo početaka.
Ali u životu se ne dešavaju samo lepe stvari.

Kada izgubimo veru u sebe, kada nas neko izda, ili nam kaže zbogom, čini nam se kao da ništa više ne može da počne. Ada više nije devojčica, i o tome često razmišlja, ali još ima onih koji je podsećaju na to da treba da vrati osmeh na lice. Na primer, neko poput Matea, koji joj poklanja bele rade i čini je srećnom. Upravo onda kada nam izgleda kao da su nam svi okrenuli leđa, treba da osluškujemo, da budemo spremni: i kada je nebo puno oblaka, život može da izgleda kao obećanje sunčanog dana.

  • Originalni naziv: Il rumore delle cose...
  • Prevodilac: Vesna Rakonjac
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Šta biste uradili da se vaša devojčica plaši da ide u školu? Šta biste joj rekli da je ohrabrite? Za svoju unuku Adu, Tereza je davno smislila jednu igru: svaki put kada joj izgleda kao da je nečemu došao kraj, treba da načulji uši i oslušne zvukove oko sebe. Samo tako će moći da prepozna zvuk stvari koje počinju. Neki od njih su toliko jednostavni, a u sebi kriju čaroliju: zvuk orkestra koji se štimuje trenutak pre početka koncerta, zvuk lišća koje šumi pod naletom vetra i najavljuje kišu, zvuk šoljica za kafu, koje se u žurbi odlažu. Baka Tereza naučila je Adu da prepozna to čudo početaka. Ali u životu se ne dešavaju samo lepe stvari. Kada izgubimo veru u sebe, kada nas neko izda, ili nam kaže zbogom, čini nam se kao da ništa više ne može da počne. Ada više nije devojčica, i o tome često razmišlja, ali još ima onih koji je podsećaju na to da treba da vrati osmeh na lice. Na primer, neko poput Matea, koji joj poklanja bele rade i čini je srećnom. Upravo onda kada nam izgleda kao da su nam svi okrenuli leđa, treba da osluškujemo, da budemo spremni: i kada je nebo puno oblaka, život može da izgleda kao obećanje sunčanog dana.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter