Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Suze Svetog Nikole

Suze Svetog Nikole

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-1211-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V4635

Broj strana:

280

Težina:

393 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Od autora romana O vukovima i sjenkama.

Kad se gresi nagomilaju, put ka iskupljenju postaje neizdrživ…

U ratu protiv svojih najvećih strahova, jedan čovjek će morati da napiše knjigu plača i hrabrosti. U borbi za njegovu dušu, Sveti Nikola će morati da je pročita.

Negdje u Srbiji, na međi dva svijeta, samuje mjesto zvano Studenac. U njega se, nakon plovidbe beskrajnim morima i krvave epopeje Prvog svjetskog rata, vraća Gmitar Milošević, u inat košmarima koji ga progone i uprkos predskazanju koje kazuje da će ga tamo sačekati smrt. Baš na 22. maj, ljetnjeg Svetog Nikolu, iznad Studenca će se otvoriti vrata neke druge stvarnosti i nekog drugog vremena. Ono što će proći kroz njih nateraće i najhrabrije da zadrhte od straha.

Od autora romana O vukovima i sjenkama dolazi priča o grijehu i spasenju, zemlji i nebu, anđelima i demonima i svecu čije se ime u Srbiji najviše slavi.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Od autora romana O vukovima i sjenkama. Kad se gresi nagomilaju, put ka iskupljenju postaje neizdrživ… U ratu protiv svojih najvećih strahova, jedan čovjek će morati da napiše knjigu plača i hrabrosti. U borbi za njegovu dušu, Sveti Nikola će morati da je pročita. Negdje u Srbiji, na međi dva svijeta, samuje mjesto zvano Studenac. U njega se, nakon plovidbe beskrajnim morima i krvave epopeje Prvog svjetskog rata, vraća Gmitar Milošević, u inat košmarima koji ga progone i uprkos predskazanju koje kazuje da će ga tamo sačekati smrt. Baš na 22. maj, ljetnjeg Svetog Nikolu, iznad Studenca će se otvoriti vrata neke druge stvarnosti i nekog drugog vremena. Ono što će proći kroz njih nateraće i najhrabrije da zadrhte od straha. Od autora romana O vukovima i sjenkama dolazi priča o grijehu i spasenju, zemlji i nebu, anđelima i demonima i svecu čije se ime u Srbiji najviše slavi.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter