Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.230

Facebook slicica

Katalog

Suprotno od ljubavi

Suprotno od ljubavi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Julie Baxbaum


ISBN:

978-86-505-1824-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K6354

Broj strana:

292

Težina:

345 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Kad Emily Haxby, uspješna dvadesetdevetogodišnja odvjetnica odluči okončati svoju sretnu vezu i to baš u trenutku kad se dečko sprema zaprositi je, nije u stanju tu odluku objasniti ni svojima najbližima.

Negdje ispod vanjštine zabavne, nezavisne cure s odgovorom na sve, Emily je svjesna da prekid s Andrewom ima manje veze s njim samim, a puno više... s njom samom. Ti si sama sebi najgori neprijatelj, reći će joj najbolja prijateljica Jess. Kao da uživaš u tome da si slamaš srce.

Dok se sezona blagdana bliži, a Emily dvoji je li odluka o prekidu bila najveća pogreška njezina života, ni na ostalim poljima ne cvjetaju joj ruže: radit će na multimilijunskoj parnici gdje mora braniti vrijednosti koje prezire, njezin djed Jack, šarmantan osamdesetogodišnji svadljivko do kojeg joj je najviše na svijetu stalo, počinje se gubiti, a njezin emocionalno otuđeni otac ostavlja je da se sama nosi s tim; a možda najgore od svega, već blijede uspomene na majku nastavljaju je podsjećati na činjenicu da nijedna ljubav nije vječna.

Suprotno od ljubavi debitantski je roman koji najavljuje zavidan talent u suvremenoj prozi. Savršenom odmjerenošću opisujući smijeh i suze svakodnevice, Julie Buxbaum stvorila je književnu junakinju koju će odmah prepoznati svi koji su voljeli i izgubili, pa ponovno zavoljeli. S veseljem iščekujemo visokobudžetnu ekranizaciju s Anne Hathaway u glavnoj ulozi.

  • Originalni naziv: The Opposite of Love
  • Prevodilac: Ivana Lazić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kad Emily Haxby, uspješna dvadesetdevetogodišnja odvjetnica odluči okončati svoju sretnu vezu i to baš u trenutku kad se dečko sprema zaprositi je, nije u stanju tu odluku objasniti ni svojima najbližima. Negdje ispod vanjštine zabavne, nezavisne cure s odgovorom na sve, Emily je svjesna da prekid s Andrewom ima manje veze s njim samim, a puno više... s njom samom. Ti si sama sebi najgori neprijatelj, reći će joj najbolja prijateljica Jess. Kao da uživaš u tome da si slamaš srce. Dok se sezona blagdana bliži, a Emily dvoji je li odluka o prekidu bila najveća pogreška njezina života, ni na ostalim poljima ne cvjetaju joj ruže: radit će na multimilijunskoj parnici gdje mora braniti vrijednosti koje prezire, njezin djed Jack, šarmantan osamdesetogodišnji svadljivko do kojeg joj je najviše na svijetu stalo, počinje se gubiti, a njezin emocionalno otuđeni otac ostavlja je da se sama nosi s tim; a možda najgore od svega, već blijede uspomene na majku nastavljaju je podsjećati na činjenicu da nijedna ljubav nije vječna. Suprotno od ljubavi debitantski je roman koji najavljuje zavidan talent u suvremenoj prozi. Savršenom odmjerenošću opisujući smijeh i suze svakodnevice, Julie Buxbaum stvorila je književnu junakinju koju će odmah prepoznati svi koji su voljeli i izgubili, pa ponovno zavoljeli. S veseljem iščekujemo visokobudžetnu ekranizaciju s Anne Hathaway u glavnoj ulozi.

Dodatne informacije

Izdavač Evro Giunti
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter