Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Sunčevi dragulji

Sunčevi dragulji

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Nora Roberts


ISBN:

9531207526

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K4889

Broj strana:

264

Težina:

379 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

41,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Oni među vama kojima su poznate moje knjige znaju da je Irska jedno od mjesta koje najradije posjećujem, bilo u svojim romanima ili u stvarnom životu. To je zemlja dramatičnih stijena i mirnih polja, zemlja mitova, magije i legendi. U Sunčevim draguljima preuzela sam nešto iz tih mitova i stvorila vlastitu legendu. Željela bih vas upoznati s Gallagherovima iz Ardmorea: Aidanom, Shawnom i Darcy koji vode lokalni pub u tom lijepom selu na obali u okrugu Waterfjord. Nedaleko od sela nalazi se koliba u koju usamljena Amerikanka dolazi istražiti svoje korijene i ispitati svoje srce. Ali neće sama živjeti u kolibi, jer tu boravi duh žene koja nikada nije ostvarila svoju ljubav.

Uz pomoć zaljubljenog princa vilenjaka. Aidan Gallagher iz Ardmorea ijude Frances Murray iz Chicago naći će svoje mjesto pod suncem i krenuti u rasplitanje tristogodišnjeg sukoba.
Vodim vas u Irsku, kroz vrata Gallaghers puba. U kojem vatra lagano gori a pinte čekaju. Ispričat ću vam priču.

  • Originalni naziv: Potraga za korijenima...
  • Edicija: I dio Irske trilogije
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x225
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Oni među vama kojima su poznate moje knjige znaju da je Irska jedno od mjesta koje najradije posjećujem, bilo u svojim romanima ili u stvarnom životu. To je zemlja dramatičnih stijena i mirnih polja, zemlja mitova, magije i legendi. U Sunčevim draguljima preuzela sam nešto iz tih mitova i stvorila vlastitu legendu. Željela bih vas upoznati s Gallagherovima iz Ardmorea: Aidanom, Shawnom i Darcy koji vode lokalni pub u tom lijepom selu na obali u okrugu Waterfjord. Nedaleko od sela nalazi se koliba u koju usamljena Amerikanka dolazi istražiti svoje korijene i ispitati svoje srce. Ali neće sama živjeti u kolibi, jer tu boravi duh žene koja nikada nije ostvarila svoju ljubav. Uz pomoć zaljubljenog princa vilenjaka. Aidan Gallagher iz Ardmorea ijude Frances Murray iz Chicago naći će svoje mjesto pod suncem i krenuti u rasplitanje tristogodišnjeg sukoba. Vodim vas u Irsku, kroz vrata Gallaghers puba. U kojem vatra lagano gori a pinte čekaju. Ispričat ću vam priču.

Dodatne informacije

Izdavač Profil
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter