Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Sunčeva sestra

Sunčeva sestra

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Lusinda Rajli


ISBN:

978-86-521-3795-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B5117

Broj strana:

724

Težina:

635 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,90 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Krećući se od Menhetna do veličanstvenih afričkih ravnica, Sunčeva sestra je šesti nastavak u svetskom bestseler serijalu Sedam sestara.

Onima koji je ne poznaju čini se da je Elektra d’Aplijez žena koja ima sve. Budući da je svetski top-model ona je lepa, bogata i poznata. Ipak, njeno nestabilno psihičko stanje sada je dodatno uzdrmano smrću Tate Solta, neobičnog milijardera koji je usvojio šest kćeri iz šest različitih krajeva sveta. Boreći se sa sopstvenim demonima Elektra se okreće alkoholu i drogama. Dok su svi zabrinuti za njeno zdravlje, Elektra prima pismo od neznanke koja tvrdi da je njena prava baka.

Godine 1939. Sesili Hantli Morgan odlazi iz Njujorka u Keniju ne bi li zalečila svoje slomljeno srce. Tamo, na obali jezera Najvaša upoznaje Bila Forsajta, zloglasnog farmera i stočara koji je povezan sa ponosnim plemenom Masaia. Ubrzo po izbijanju Drugog svetskog rata i neočekivanog otkrića Sesili putuje dolinom Vandžohi izolovana i sama sve dok ne sretne mladu ženu kojoj će nešto obećati, nešto što će joj zauvek promeniti život.

  • Originalni naziv: The Sun Sister
  • Prevodilac: Branislava Radević-Stojiljković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Krećući se od Menhetna do veličanstvenih afričkih ravnica, Sunčeva sestra je šesti nastavak u svetskom bestseler serijalu Sedam sestara. Onima koji je ne poznaju čini se da je Elektra d’Aplijez žena koja ima sve. Budući da je svetski top-model ona je lepa, bogata i poznata. Ipak, njeno nestabilno psihičko stanje sada je dodatno uzdrmano smrću Tate Solta, neobičnog milijardera koji je usvojio šest kćeri iz šest različitih krajeva sveta. Boreći se sa sopstvenim demonima Elektra se okreće alkoholu i drogama. Dok su svi zabrinuti za njeno zdravlje, Elektra prima pismo od neznanke koja tvrdi da je njena prava baka. Godine 1939. Sesili Hantli Morgan odlazi iz Njujorka u Keniju ne bi li zalečila svoje slomljeno srce. Tamo, na obali jezera Najvaša upoznaje Bila Forsajta, zloglasnog farmera i stočara koji je povezan sa ponosnim plemenom Masaia. Ubrzo po izbijanju Drugog svetskog rata i neočekivanog otkrića Sesili putuje dolinom Vandžohi izolovana i sama sve dok ne sretne mladu ženu kojoj će nešto obećati, nešto što će joj zauvek promeniti život.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter