Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Sunce meni, sunce tebi

Sunce meni, sunce tebi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Vesna Dedić


ISBN:

9788689671056

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

B5112

Broj strana:

270

Težina:

391 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

12,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Roman Sunce meni, sunce tebi nastavak je melodrame Zauvek u srcu koja je bila apsolutni bestseler 2010. godine.

Vesna Dedić Milojević sa prepoznatljivom emotivnošću, duhovitošću i ironijom u novom romanu suočava svoje junake sa čežnjom za vječitom ljubavlju, borbom protiv steriliteta, spoznajom o biseksualnosti partnera, agresijom u braku, ne odustajući od ideje iz prethodnog romana da se tragedije u životu dešavaju, a sreća gradi.

Inspiracija za naslov i ovu predivnu ljubavnu priču koju ćete pročitati u jednom dahu krije se u pjesmi Miladina Šobića Sunce tebi, sunce meni.

Sunce tebi, sunce meni, tebi jedan, meni drugi put. Ja bih s tobom, a ti sa mnom ne bi, pa drhtim kao usred polja prut. Zalud suze, zalud obećanja, zalud usne, sve nas noćas dijeli, moram dalje, za nas nema lijeka, a bez tebe sam kô pola čovjeka. I zato, ne, nemoj nikad, ne, nemoj više doći tu, i, ne, nemoj nikad, ne, nemoj više doći tu. Sunce tebi, sunce meni.

  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Roman Sunce meni, sunce tebi nastavak je melodrame Zauvek u srcu koja je bila apsolutni bestseler 2010. godine. Vesna Dedić Milojević sa prepoznatljivom emotivnošću, duhovitošću i ironijom u novom romanu suočava svoje junake sa čežnjom za vječitom ljubavlju, borbom protiv steriliteta, spoznajom o biseksualnosti partnera, agresijom u braku, ne odustajući od ideje iz prethodnog romana da se tragedije u životu dešavaju, a sreća gradi. Inspiracija za naslov i ovu predivnu ljubavnu priču koju ćete pročitati u jednom dahu krije se u pjesmi Miladina Šobića Sunce tebi, sunce meni. Sunce tebi, sunce meni, tebi jedan, meni drugi put. Ja bih s tobom, a ti sa mnom ne bi, pa drhtim kao usred polja prut. Zalud suze, zalud obećanja, zalud usne, sve nas noćas dijeli, moram dalje, za nas nema lijeka, a bez tebe sam kô pola čovjeka. I zato, ne, nemoj nikad, ne, nemoj više doći tu, i, ne, nemoj nikad, ne, nemoj više doći tu. Sunce tebi, sunce meni.

Dodatne informacije

Izdavač Dedić
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter