Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Sumrak saga: Praskozorje - Cjelokupni ilustrirani vodič kroz film - I dio

Sumrak saga: Praskozorje - Cjelokupni ilustrirani vodič kroz film - I dio

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-316-371-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K7235

Broj strana:

144

Težina:

706 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

30,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Mark Cotta Vaz, najuspješniji pisac filmskih vodiča na svijetu, nastavlja izvještavati o procesu prenošenja sage Stephenie Meyer na veliki ekran, koja je došla do epske završnice. Praskozorje potpisuje Oscarom ovjenčani redatelj Bill Condon, koji će bogatu, napetu i potresnu radnju izvorne knjige ekranizirati u dva nastavka u razmaku od godinu dana.

Algoritam će kao i dosad vjerno pratiti dolazak filmova u kina ilustriranim vodičima, koji uz obilje ekskluzivnih fotografija iz samih filmova i s njihova snimanja pružaju najbolji uvid u sve ono što je zaintrigiralo milijune obožavatelja diljem svijeta, a svakako i kod nas.

Uz intervjue sa zvijezdama filma, dosadašnjim kao i novim, te obilje pojedinosti koje je mogao saznati samo netko tko je doista bio ondje, svi će Twilighteri iz ovih vodiča saznati još više o načinu snimanja filmova, obilju različitih zanimanja koja su pritom potrebna, te o kreativnim odlukama koje valja donositi da bi završno djelo bilo što bolje.

Cjelokupni ilustrirani vodiči za oba dijela Praskozorja prava su filmska škola, i to ona najbolja – provedena u društvu Belle, Edwarda, Jacoba i svih ostalih likova koji su se uvukli u tolika srca.

  • Originalni naziv: THE TWILIGHT SAGA: BREAKING...
  • Prevodilac: Vladimir Cvetković Sever
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 215x275
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Mark Cotta Vaz, najuspješniji pisac filmskih vodiča na svijetu, nastavlja izvještavati o procesu prenošenja sage Stephenie Meyer na veliki ekran, koja je došla do epske završnice. Praskozorje potpisuje Oscarom ovjenčani redatelj Bill Condon, koji će bogatu, napetu i potresnu radnju izvorne knjige ekranizirati u dva nastavka u razmaku od godinu dana. Algoritam će kao i dosad vjerno pratiti dolazak filmova u kina ilustriranim vodičima, koji uz obilje ekskluzivnih fotografija iz samih filmova i s njihova snimanja pružaju najbolji uvid u sve ono što je zaintrigiralo milijune obožavatelja diljem svijeta, a svakako i kod nas. Uz intervjue sa zvijezdama filma, dosadašnjim kao i novim, te obilje pojedinosti koje je mogao saznati samo netko tko je doista bio ondje, svi će Twilighteri iz ovih vodiča saznati još više o načinu snimanja filmova, obilju različitih zanimanja koja su pritom potrebna, te o kreativnim odlukama koje valja donositi da bi završno djelo bilo što bolje. Cjelokupni ilustrirani vodiči za oba dijela Praskozorja prava su filmska škola, i to ona najbolja – provedena u društvu Belle, Edwarda, Jacoba i svih ostalih likova koji su se uvukli u tolika srca.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter