Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Stubovi zemlje

Stubovi zemlje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Ken Folet


ISBN:

86-7560-032-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5146

Broj strana:

775

Težina:

1544 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

39,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Stubovi zemlje je saga o Filipu, opatu iz Kingsbridza, revnosnom i snalažljivom kaluđeru koji je podigao najveću gotsku katedralu na svijetu, o Tomu, zidaru koji je postao njen arhitekta, o prelijepoj i neuhvatljivoj lejedi Elejni, koju tišti skriveni grijeh, te o vječitoj borbi između dobra i zla koja je okrenula crkvu protiv države i brata protiv brata. Očaravajuca epopeja o ambiciji, anarhiji i apsolutnoj moći, na tapiseriji koja se prostire preko Engleske dvanaestog vijeka je romaneskno-istorijsko remek-djelo Kena Foleta!

Ovom knjigom Folet rizikuje sve i izlazi kao pravi pobjednik... Istorijski roman koji će vas ščepati svojom čitljivošću, autentičnom atmosferom i karakterizacijom vrijednom pamćenja. Počinje misterijom čija sjenka dopire daleko i pripovijeda priču koja je prava klackalica nepetosti, neizvijesnosti i besprijekornog tempa...

Akcija, intrige, nasilje, strast, pohlepa, hrabrost, posvećenost, osveta i ljubav. Roman koji zabavlja, podučava i zadovoljava u najvećoj mogućoj mjeri.

  • Originalni naziv: The Pillars of the Earth...
  • Prevodilac: Valerija Por
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2005
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Stubovi zemlje je saga o Filipu, opatu iz Kingsbridza, revnosnom i snalažljivom kaluđeru koji je podigao najveću gotsku katedralu na svijetu, o Tomu, zidaru koji je postao njen arhitekta, o prelijepoj i neuhvatljivoj lejedi Elejni, koju tišti skriveni grijeh, te o vječitoj borbi između dobra i zla koja je okrenula crkvu protiv države i brata protiv brata. Očaravajuca epopeja o ambiciji, anarhiji i apsolutnoj moći, na tapiseriji koja se prostire preko Engleske dvanaestog vijeka je romaneskno-istorijsko remek-djelo Kena Foleta! Ovom knjigom Folet rizikuje sve i izlazi kao pravi pobjednik... Istorijski roman koji će vas ščepati svojom čitljivošću, autentičnom atmosferom i karakterizacijom vrijednom pamćenja. Počinje misterijom čija sjenka dopire daleko i pripovijeda priču koja je prava klackalica nepetosti, neizvijesnosti i besprijekornog tempa... Akcija, intrige, nasilje, strast, pohlepa, hrabrost, posvećenost, osveta i ljubav. Roman koji zabavlja, podučava i zadovoljava u najvećoj mogućoj mjeri.

Dodatne informacije

Izdavač Solaris
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter