Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Štrumpfovi - Crni Štrumpfovi i Leteći Štrumpf

Štrumpfovi - Crni Štrumpfovi i Leteći Štrumpf

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7702-366-9

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D3269

Broj strana:

48

Težina:

146 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

8,60 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Crni štrumpfovi i Leteći štrumpf naslovi su dviju prvih epizoda o ovim majušnim junacima koje su se davne 1959. našle pred francuskim čitaocima. Čarobna knjiga ih sada donosi našim čitaocima, prvi put u koloru, na 40 stranica velikog formata, s korisnim i zanimljivim uvodnim esejom Slobodana Ivkova, književnog kritičara i poznavaoca stripa, u kojem on Štrumpfove, s punim pravom, naziva modernim bajkama. Ovim izdanjem, a i svakim budućim, priča o slavnim plavcima započeta prije više od pola vijeka zaokružuje se time što se vraća na početak, jer da nije ovih prvih avantura Velikog Štrumpfa i drugara, ne bi bilo ničeg drugog po čemu štrumpfove znamo.
Redosled epizoda prati njihovo originalno pojavljivanje u francuskim izdanjima, uz male tehničke izmene (naš format je kraći od francuskog za 20 stranica), zbog kojih priča o štrumpfovskom svijetu ni u kom slučaju neće trpjeti.
U Crnim Štrumpfovima zatičemo junake u uzaludnom pokušaju da se odbrane od ujeda Bzzz-muve, koja svakog plavog Štrumpfa pretvara u njegovog srditog dopelgengera, koji voli da ujeda! A u drugoj priči,Letećem Štrumpfu, susrešćemo se sa mališanom koji prati svoju opsesiju i fiks-ideju sve dok svima ne postane jasno da u životu često postoji velika razlika između želja i mogućnosti. Ukratko, poučno i zabavno, ali i kolekcionarski vrijedno.

  • Originalni naziv: Les Schtroumpes noirs...
  • Prevodilac: Vladimir D. Janković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 303x215
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Crni štrumpfovi i Leteći štrumpf naslovi su dviju prvih epizoda o ovim majušnim junacima koje su se davne 1959. našle pred francuskim čitaocima. Čarobna knjiga ih sada donosi našim čitaocima, prvi put u koloru, na 40 stranica velikog formata, s korisnim i zanimljivim uvodnim esejom Slobodana Ivkova, književnog kritičara i poznavaoca stripa, u kojem on Štrumpfove, s punim pravom, naziva modernim bajkama. Ovim izdanjem, a i svakim budućim, priča o slavnim plavcima započeta prije više od pola vijeka zaokružuje se time što se vraća na početak, jer da nije ovih prvih avantura Velikog Štrumpfa i drugara, ne bi bilo ničeg drugog po čemu štrumpfove znamo. Redosled epizoda prati njihovo originalno pojavljivanje u francuskim izdanjima, uz male tehničke izmene (naš format je kraći od francuskog za 20 stranica), zbog kojih priča o štrumpfovskom svijetu ni u kom slučaju neće trpjeti. U Crnim Štrumpfovima zatičemo junake u uzaludnom pokušaju da se odbrane od ujeda Bzzz-muve, koja svakog plavog Štrumpfa pretvara u njegovog srditog dopelgengera, koji voli da ujeda! A u drugoj priči,Letećem Štrumpfu, susrešćemo se sa mališanom koji prati svoju opsesiju i fiks-ideju sve dok svima ne postane jasno da u životu često postoji velika razlika između želja i mogućnosti. Ukratko, poučno i zabavno, ali i kolekcionarski vrijedno.

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter