Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Upravljanje projektima u građevinarstvu - IV izmenjeno i dopunjeno izdanje

Upravljanje projektima u građevinarstvu - IV izmenjeno i dopunjeno izdanje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-80996-24-0

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B0427

Broj strana:

904

Težina:

2700 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

135,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Kapitalno delo građevinske struke UPRAVLJANJE PROJEKTIMA U GRAĐEVINARSTVU u svom četvrtom izdanju potpisuju dr Branislav Ivković, dr Željko Popović sa novim koautorom u ovom izdanju dr Zoranom Stojadinovićem i timom vrhunskih saradnika

Pre četvrt veka pojavilo se prvo izdanje knjige Upravljanje projektima u građevinarsvu, prvog takvog poduhvata u literaturi na srpskom jeziku, a pre 15 godina osavremenjeno i dopunjeno treće izdanje obradovalo je mnoge studente i inženjere iz prakse.

Kada su u pitanju kompleksni investicioni projekti, neophodna su tehničko-tehnološka, organizaciona, pravna, ekonomska, informaciona i druga znanja. Veština njihovog objedinjavanja i usmeravanja ka ostvarivanju ciljeva projekta naziva se upravljanje projektom (Project Management), a kada je u pitanju realizacija projekata u oblasti građevinarstva – upravljanje projektima u građevinarstvu (Construction Project Management).

Novo, četvrto izdanje, zbog evolucije zakona i propisa kojima se reguliše projektovanje i izvođenje radova, značajno je dopunjeno i izmenjeno u odnosu na treće izdanje iz 2005. godine. Više od polovine knjige je potpuno promenjeno. Novo izdanje sadrži i povećan broj ilustrativnih primera i studija iz prakse, a prvi put se, između ostalog, predstavljaju BIM tehnologije koje u svetu polako postaju preovlađujuća metodologija za planiranje, praćenje i kontrolu radova na gradilištu.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 220x300
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kapitalno delo građevinske struke UPRAVLJANJE PROJEKTIMA U GRAĐEVINARSTVU u svom četvrtom izdanju potpisuju dr Branislav Ivković, dr Željko Popović sa novim koautorom u ovom izdanju dr Zoranom Stojadinovićem i timom vrhunskih saradnika Pre četvrt veka pojavilo se prvo izdanje knjige Upravljanje projektima u građevinarsvu, prvog takvog poduhvata u literaturi na srpskom jeziku, a pre 15 godina osavremenjeno i dopunjeno treće izdanje obradovalo je mnoge studente i inženjere iz prakse. Kada su u pitanju kompleksni investicioni projekti, neophodna su tehničko-tehnološka, organizaciona, pravna, ekonomska, informaciona i druga znanja. Veština njihovog objedinjavanja i usmeravanja ka ostvarivanju ciljeva projekta naziva se upravljanje projektom (Project Management), a kada je u pitanju realizacija projekata u oblasti građevinarstva – upravljanje projektima u građevinarstvu (Construction Project Management). Novo, četvrto izdanje, zbog evolucije zakona i propisa kojima se reguliše projektovanje i izvođenje radova, značajno je dopunjeno i izmenjeno u odnosu na treće izdanje iz 2005. godine. Više od polovine knjige je potpuno promenjeno. Novo izdanje sadrži i povećan broj ilustrativnih primera i studija iz prakse, a prvi put se, između ostalog, predstavljaju BIM tehnologije koje u svetu polako postaju preovlađujuća metodologija za planiranje, praćenje i kontrolu radova na gradilištu.

Dodatne informacije

Izdavač CFP Apostrof
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Knjige koje bi vas mogle zanimati:

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter