Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Torakalna kirurgija 1-3 (3 sveska)

Torakalna kirurgija 1-3 (3 sveska)

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-176-631-9

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

B4605

Broj strana:

1422

Težina:

4600 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

295,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Torakalna kirurgija je područje medicine i kirurgije koje je uvođenjem brojnih novih načina liječenja, nadogradnjom kirurških tehnika, uvođenjem video-asistiranog načina operiranja te razvojem onkološke terapije doživjelo niz poboljšanja tijekom posljednjih godina. Svjetska literatura broji samo nekoliko opširnih udžbenika torakalne kirurgije (Pearson, Shilds).

Knjiga Torakalna kirurgija prof. dr. sc. Tomislava Vladovića Relje nedvojbeno je jedan od najboljih udžbenika iz područja torakalne kirurgije.

Knjiga je zbog svog opsega (1.500 stranica) podijeljena u tri sveska.

U prvom se svesku nalaze dva poglavlja: Kirurške bolesti stijenke prsnoga koša i njihovo liječenje i Kirurške bolesti dojke i njihovo liječenje.

U drugom svesku su dva poglavlja: Kirurške bolesti pleure i njihovo liječenje i Kirurške bolesti pluća i njihovo liječenje.

U trećem su svesku tri poglavlja: Kirurške bolesti medijastinuma i njihovo liječenje, Kirurške bolesti jednjaka i njihovo liječenje i Kirurške bolesti ošita i njihovo liječenje.

Svako je poglavlje podijeljeno na opći i na specijalni dio.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Torakalna kirurgija je područje medicine i kirurgije koje je uvođenjem brojnih novih načina liječenja, nadogradnjom kirurških tehnika, uvođenjem video-asistiranog načina operiranja te razvojem onkološke terapije doživjelo niz poboljšanja tijekom posljednjih godina. Svjetska literatura broji samo nekoliko opširnih udžbenika torakalne kirurgije (Pearson, Shilds). Knjiga Torakalna kirurgija prof. dr. sc. Tomislava Vladovića Relje nedvojbeno je jedan od najboljih udžbenika iz područja torakalne kirurgije. Knjiga je zbog svog opsega (1.500 stranica) podijeljena u tri sveska. U prvom se svesku nalaze dva poglavlja: Kirurške bolesti stijenke prsnoga koša i njihovo liječenje i Kirurške bolesti dojke i njihovo liječenje. U drugom svesku su dva poglavlja: Kirurške bolesti pleure i njihovo liječenje i Kirurške bolesti pluća i njihovo liječenje. U trećem su svesku tri poglavlja: Kirurške bolesti medijastinuma i njihovo liječenje, Kirurške bolesti jednjaka i njihovo liječenje i Kirurške bolesti ošita i njihovo liječenje. Svako je poglavlje podijeljeno na opći i na specijalni dio.

Dodatne informacije

Izdavač Medicinska naklada
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter