Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Tajna uspješnog brokera - Kako postati uspješan u svijetu prodaje

Tajna uspješnog brokera - Kako postati uspješan u svijetu prodaje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-9958-34-276-9

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M7005

Broj strana:

172

Težina:

230 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga Tajna uspješnog brokera će vas uvesti u svijet prodaje današnjih brokera, ono šta oni rade, čitaju, slušaju i svakako kako posluju. To kako je najčešće pitanje koje se svakom uspješnom agentu prodaje ili brokeru postavlja. Odgovor na to pitanje naći ćete upravo u ovoj knjizi, gdje su navedeni određeni uslovi za kvalitetno poslovanje. Svako može postati izvrstan prodavač, ukoliko slijedi nekoliko bitnih pravila i primijeni nekoliko metoda.

Kako mi komuniciramo? Od čega se sastoji uspješna komunikacija?

Naime, naučila sam da je mala granica koja razdvaja svakodnevnu komunikaciju od prodajne komunikacije.

I sama sam se iznenadila kada sam to shvatila, da je vrlo mala granica između svakodnevne komunikacije i prodaje. Zašto?

Pa, govoreći u širom kontekstu, prodaja je svugdje oko nas! Počevši od komunikacije sa svojim ukućanima, među supružnicima, kada pregovaramo i nastojimo uvjeriti drugu osobu u ispravnost naših odluka i djela. Dakle, i među prijateljima, porodicom, između muža i žene, želimo prodati ideju, želimo uvjeriti, želimo da naši stavovi budu prihvaćeni- pregovaramo, a pregovaranje također spada u prodaju.

DA LI STE ZNALI da u svakoj većoj kompaniji i mimo prodajnog sektora veliki broj aktivnosti spada na prodaju? Pregovaranje je veoma zastupljeno i obuhvata većinu svake velike kompanije, a PREGOVARANJE je prodaja.

To je ideja koja se svakako provlači kroz čitavu knjigu Tajna uspješnog brokera.

Istinska povezanost sa klijentom je rezultat dobre komunikacije, a ona je preduslov za uspješno poslovanje i prodaju. Takva povezanost će rezultirati dugoročnim poslovanjem baziranom na iskrenosti i povjerenju.
Autorica

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga Tajna uspješnog brokera će vas uvesti u svijet prodaje današnjih brokera, ono šta oni rade, čitaju, slušaju i svakako kako posluju. To kako je najčešće pitanje koje se svakom uspješnom agentu prodaje ili brokeru postavlja. Odgovor na to pitanje naći ćete upravo u ovoj knjizi, gdje su navedeni određeni uslovi za kvalitetno poslovanje. Svako može postati izvrstan prodavač, ukoliko slijedi nekoliko bitnih pravila i primijeni nekoliko metoda. Kako mi komuniciramo? Od čega se sastoji uspješna komunikacija? Naime, naučila sam da je mala granica koja razdvaja svakodnevnu komunikaciju od prodajne komunikacije. I sama sam se iznenadila kada sam to shvatila, da je vrlo mala granica između svakodnevne komunikacije i prodaje. Zašto? Pa, govoreći u širom kontekstu, prodaja je svugdje oko nas! Počevši od komunikacije sa svojim ukućanima, među supružnicima, kada pregovaramo i nastojimo uvjeriti drugu osobu u ispravnost naših odluka i djela. Dakle, i među prijateljima, porodicom, između muža i žene, želimo prodati ideju, želimo uvjeriti, želimo da naši stavovi budu prihvaćeni- pregovaramo, a pregovaranje također spada u prodaju. DA LI STE ZNALI da u svakoj većoj kompaniji i mimo prodajnog sektora veliki broj aktivnosti spada na prodaju? Pregovaranje je veoma zastupljeno i obuhvata većinu svake velike kompanije, a PREGOVARANJE je prodaja. To je ideja koja se svakako provlači kroz čitavu knjigu Tajna uspješnog brokera. Istinska povezanost sa klijentom je rezultat dobre komunikacije, a ona je preduslov za uspješno poslovanje i prodaju. Takva povezanost će rezultirati dugoročnim poslovanjem baziranom na iskrenosti i povjerenju. Autorica

Dodatne informacije

Izdavač Planjax komerc
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter