Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Bioenergetika, osnovni principi

Bioenergetika, osnovni principi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Jožef Božo


ISBN:

86-395-0503-9

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

treba provjera

Šifra:

V1707

Broj strana:

251

Težina:

641 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,50 KM
treba provjera

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga može da posluži kao udžbenik studentima biotehnike i biotehnologije, a mogu je koristiti i inženjeri, koji se bave biotehnološkim procesima. Posebna dragocijenost ove knjige je u tome što se iz nje otkriva bogato kreativno iskustvo autora, koji na vrlo originalan način saopštava tajne nastanka i opstanka života, ne dovodeći u sumnju da je mikrosvijet, koji ga najviše inspiriše, u svojoj suštini makroprojekcija kosmičke nesagledivosti.

Knjiga će doprinijeti da studenti i drugi zainteresovani stručnjaci lakše i potpunije sagledaju i razumiju osnovne postavke energetike biohemijskih procesa u živim organizmima. Takođe mnoga ova saznanja će omogućiti da ih primjene u biotehničkoj praksi.

Sadržaj se sastoji iz dva dijela: Otvoreni sistem i organizmi i Postanje i evolucija energetskih procesa. Ova poglavlja sadrže mnoštvo podnaslova, koji su, pored teorije, ispunjeni i fotografijama, crtežima i tabelama.

  • Izdanje: 0
  • Godina: 2007
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 210x150
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga može da posluži kao udžbenik studentima biotehnike i biotehnologije, a mogu je koristiti i inženjeri, koji se bave biotehnološkim procesima. Posebna dragocijenost ove knjige je u tome što se iz nje otkriva bogato kreativno iskustvo autora, koji na vrlo originalan način saopštava tajne nastanka i opstanka života, ne dovodeći u sumnju da je mikrosvijet, koji ga najviše inspiriše, u svojoj suštini makroprojekcija kosmičke nesagledivosti. Knjiga će doprinijeti da studenti i drugi zainteresovani stručnjaci lakše i potpunije sagledaju i razumiju osnovne postavke energetike biohemijskih procesa u živim organizmima. Takođe mnoga ova saznanja će omogućiti da ih primjene u biotehničkoj praksi. Sadržaj se sastoji iz dva dijela: Otvoreni sistem i organizmi i Postanje i evolucija energetskih procesa. Ova poglavlja sadrže mnoštvo podnaslova, koji su, pored teorije, ispunjeni i fotografijama, crtežima i tabelama.

Dodatne informacije

Izdavač Građevinska knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter