Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Ultrazvuk štitne žlijezde

Ultrazvuk štitne žlijezde

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-9958-21-637-4

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

D4636

Broj strana:

140

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

75,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga Ultrazvuk štitne žlijezde je djelo koje na jasan i konkretan način govori o svim vrstama ultrazvučnih nalaza na ovoj žlijezdi koji se mogu sresti kod zdravih ili bolesnih osoba. Djelo je pisano jasnim i konciznim stilom i primjenjivo je u praksi, što je bio i primarni cilj autora. Upravo zbog toga knjiga se može preporučiti svim ljekarima koji se u svojoj praksi susreću i koji su zainteresirani za problematiku pacijenata koji imaju bolesnu štitnjaču. (prof. dr. Amela Sofić, Sarajevo)
Ultrazvuk štitne žlijezde je pregledni udžbenik koji se bavi suvremenim morfološkim prikazom štitne žlijezde pomoću ultrazvuka. Danas je ultrazvuk nakon laboratorijskih pretraga prva i neophodna dijagnostička metoda u otkrivanju raznih bolesti štitne žlijezde. Ovakva knjiga je dobrodošla u ruke svakog liječnika koji se bavi bolestima štitnjače od onih koji direktno izvode ultrazvučni pregled, kolega internista i endokrinologa, koji se bave liječenjem štitne žlijezde, citologa koji interpretira materijal dobiven iz određene ehografski nađene promjene do kirurga koji moraju razumjeti ultrazvučnu sliku, radi planiranja operacije. (prim. dr. sc. Hrvojka Tomić-Brzac, Zagreb)

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 210x280
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga Ultrazvuk štitne žlijezde je djelo koje na jasan i konkretan način govori o svim vrstama ultrazvučnih nalaza na ovoj žlijezdi koji se mogu sresti kod zdravih ili bolesnih osoba. Djelo je pisano jasnim i konciznim stilom i primjenjivo je u praksi, što je bio i primarni cilj autora. Upravo zbog toga knjiga se može preporučiti svim ljekarima koji se u svojoj praksi susreću i koji su zainteresirani za problematiku pacijenata koji imaju bolesnu štitnjaču. (prof. dr. Amela Sofić, Sarajevo) Ultrazvuk štitne žlijezde je pregledni udžbenik koji se bavi suvremenim morfološkim prikazom štitne žlijezde pomoću ultrazvuka. Danas je ultrazvuk nakon laboratorijskih pretraga prva i neophodna dijagnostička metoda u otkrivanju raznih bolesti štitne žlijezde. Ovakva knjiga je dobrodošla u ruke svakog liječnika koji se bavi bolestima štitnjače od onih koji direktno izvode ultrazvučni pregled, kolega internista i endokrinologa, koji se bave liječenjem štitne žlijezde, citologa koji interpretira materijal dobiven iz određene ehografski nađene promjene do kirurga koji moraju razumjeti ultrazvučnu sliku, radi planiranja operacije. (prim. dr. sc. Hrvojka Tomić-Brzac, Zagreb)

Dodatne informacije

Izdavač Sarajevo Publishing
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter