Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Vodič kroz bebino zdravlje

Vodič kroz bebino zdravlje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-889696-4

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M8340

Broj strana:

303

Težina:

550 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

11,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Vodič kroz bebino zdravlje jedinstvena je knjiga o bebinom zdravlju, koja daje odgovore na sva pitanja roditelja. U ovaj priručnik pretočeno je dugogodišnje iskustvo autora prim. dr Maje Skender u radu sa bebama i njihovim roditeljima.

Koji je najbolji položaj za dojenje? Šta bebi može da pravi probleme u toku sisanja? Da li treći krajnik treba da se vadi ako je uvećan? Da li bronhitis kod bebe nastaje zbog alergije ili zbog infekcije? Da li je proliv kod bebe uvek posledica infekcije creva? Da li zadržati psa kada stiže beba i šta raditi sa njim?

Šta sve treba da sadrži bebina apoteka? - samo su neka od stotine pitanja sa kojima se dr Skender susretala u svojoj dugogodišnjoj praksi, i na koje daje jasne i razumljive odgovore.

Na 304 strane, u 4 poglavlja, opisan je normalan razvoj deteta u prvoj godini života, posebno za svaki mesec, zatim, najčešća oboljenja novorođenčeta a poseban deo posvećen je tabelama važnim za novorođenče i odojče, hitna stanja - a sve kroz odgovore na pitanja koje roditelji najčešće postavljaju pedijatru.

Ovo je svakako prvi sveobuhvatan priručnik nastao u našoj sredini koji može da pruži odgovore na mnoga pitanja i nedoumice o pravilnom odgajanju deteta.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 165x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Vodič kroz bebino zdravlje jedinstvena je knjiga o bebinom zdravlju, koja daje odgovore na sva pitanja roditelja. U ovaj priručnik pretočeno je dugogodišnje iskustvo autora prim. dr Maje Skender u radu sa bebama i njihovim roditeljima. Koji je najbolji položaj za dojenje? Šta bebi može da pravi probleme u toku sisanja? Da li treći krajnik treba da se vadi ako je uvećan? Da li bronhitis kod bebe nastaje zbog alergije ili zbog infekcije? Da li je proliv kod bebe uvek posledica infekcije creva? Da li zadržati psa kada stiže beba i šta raditi sa njim? Šta sve treba da sadrži bebina apoteka? - samo su neka od stotine pitanja sa kojima se dr Skender susretala u svojoj dugogodišnjoj praksi, i na koje daje jasne i razumljive odgovore. Na 304 strane, u 4 poglavlja, opisan je normalan razvoj deteta u prvoj godini života, posebno za svaki mesec, zatim, najčešća oboljenja novorođenčeta a poseban deo posvećen je tabelama važnim za novorođenče i odojče, hitna stanja - a sve kroz odgovore na pitanja koje roditelji najčešće postavljaju pedijatru. Ovo je svakako prvi sveobuhvatan priručnik nastao u našoj sredini koji može da pruži odgovore na mnoga pitanja i nedoumice o pravilnom odgajanju deteta.

Dodatne informacije

Izdavač Multimedia IT
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter