Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Klinička mikrobiologija - Odabrana poglavlja

Klinička mikrobiologija - Odabrana poglavlja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-176-911-2

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

D4481

Broj strana:

316

Težina:

560 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

64,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ovaj udžbenik pokriva problematiku s kojom se susreće liječnik obiteljske medicine kao što su infekcije gornjega i donjega dišnog sustava, urinarne infekcije i infekcije probavnog sustava, kože i lokomotornog sustava, a također daje i odgovor na probleme s kojima se susreću specijalisti u bolničkom sustavu kao što su sepsa, endokarditis, infekcije središnjega živčanog sustava, infekcije u imunokompromitiranih bolesnika i zoonoze. Dio je udžbenika posvećen problematici infekcija povezanih sa zdravstvenom skrbi koje su sve značajnije opterećenje za zdravstveni sustav.

Cilj je ove knjige da studentima medicine, specijalizantima kliničke mikrobiologije i liječnicima obiteljske medicine pruži stručno korisne informacije iz patogeneze, mikrobiološke dijagnostike, terapije i prevencije infektivnih bolesti iz gledišta kliničkog mikrobiologa.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Ovaj udžbenik pokriva problematiku s kojom se susreće liječnik obiteljske medicine kao što su infekcije gornjega i donjega dišnog sustava, urinarne infekcije i infekcije probavnog sustava, kože i lokomotornog sustava, a također daje i odgovor na probleme s kojima se susreću specijalisti u bolničkom sustavu kao što su sepsa, endokarditis, infekcije središnjega živčanog sustava, infekcije u imunokompromitiranih bolesnika i zoonoze. Dio je udžbenika posvećen problematici infekcija povezanih sa zdravstvenom skrbi koje su sve značajnije opterećenje za zdravstveni sustav. Cilj je ove knjige da studentima medicine, specijalizantima kliničke mikrobiologije i liječnicima obiteljske medicine pruži stručno korisne informacije iz patogeneze, mikrobiološke dijagnostike, terapije i prevencije infektivnih bolesti iz gledišta kliničkog mikrobiologa.

Dodatne informacije

Izdavač Medicinska naklada
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter