Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Elektromotorni pogoni i upravljanje - Zbirka riješenih zadataka

Elektromotorni pogoni i upravljanje - Zbirka riješenih zadataka

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9958-732-27-0

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K0783

Broj strana:

208

Težina:

334 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga je prvenstveno namijenjena studentima Elektrotehničkog i Mašinskog fakulteta, da lakše savladaju nastavu iz predmeta koji tretiraju ovu oblast. Zbog toga izbor, redoslijed i način rješavanja zadataka, je takav da smislom i slijedom prati literaturu za predavanje teorije koja se obrađuje na predavanjima. Zadaci su grupisani u osam poglavlja. Da bi se postigla odgovarajuća povezanost materije vodilo se računa o trenutnom predznaju studenata, pa su zbog toga u prvim poglavljima zadaci jednostavniji, a kasnije teži i kompleksniji. Nastojalo se da pojedini zadaci budu postavljeni kao mali tehnički problem, a kod rješavanja, želi se u prvom redu upozoriti na pristup, na puteve razmišljanja i na vezu sa teorijom obrađenoj na predavanjima. Ujedno se želi pružiti dovoljno materijala za vježbu neophodnu za potpuno savladavanje nastavne materije.

Knjiga je od velike koristi i svima onima koji se bave elektromotornim pogonima i upravljanjem na tehničko-inženjerskom nivou.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 168x240
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga je prvenstveno namijenjena studentima Elektrotehničkog i Mašinskog fakulteta, da lakše savladaju nastavu iz predmeta koji tretiraju ovu oblast. Zbog toga izbor, redoslijed i način rješavanja zadataka, je takav da smislom i slijedom prati literaturu za predavanje teorije koja se obrađuje na predavanjima. Zadaci su grupisani u osam poglavlja. Da bi se postigla odgovarajuća povezanost materije vodilo se računa o trenutnom predznaju studenata, pa su zbog toga u prvim poglavljima zadaci jednostavniji, a kasnije teži i kompleksniji. Nastojalo se da pojedini zadaci budu postavljeni kao mali tehnički problem, a kod rješavanja, želi se u prvom redu upozoriti na pristup, na puteve razmišljanja i na vezu sa teorijom obrađenoj na predavanjima. Ujedno se želi pružiti dovoljno materijala za vježbu neophodnu za potpuno savladavanje nastavne materije. Knjiga je od velike koristi i svima onima koji se bave elektromotornim pogonima i upravljanjem na tehničko-inženjerskom nivou.

Dodatne informacije

Izdavač Nik Grafit
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter