Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Djeca s teškoćama u razvoju u inkluzivnom okruženju

Djeca s teškoćama u razvoju u inkluzivnom okruženju

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-9926-412-06-7

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M8242

Broj strana:

242

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

24,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga Djeca s teškoćama u razvoju u inkluzivnom okruženju je nastala kao rezultat višegodišnjeg iskustva autora, i teorijskog i praktičnog, u radu s djecom s teškoćama u razvoju.

Danas kada slobodno možemo reći da je inkluzivni proces doživio svoje punoljetstvo svjedoci smo da je potrebno još mnogo toga učiniti i unaprijediti kako bi on bio uspješan i svrsishodan.

Knjiga je namijenjena, osim studentima edukacijsko-rehabilitacijskih i pedagoških fakulteta, stručnjacima koji učestvuju u procesu provođenja inkluzije i inkluzivnog obrazovanja, kao i roditeljima djece s i bez teškoća u razvoju kako bi razumjeli kompleksan proces inkluzije.

Svi koji rade s djecom s teškoćama u razvoju ili naučno pristupaju ovom problemu, mogu u ovoj knjizi pronaći vrijedna iskustva i zapažanja autora koji se više od 15 godina intenzivno bave radom s djecom s teškoćama u razvoju.

Ovu knjigu čitalac treba kritički prihvatiti jer je njen sadržaj konstantno podložan promjenama i dopunama koje omogućavaju nove znanstvene spoznaje i dostignuća na području inkluzije i inkluzivnog obrazovanja.

Na kraju želimo izraziti svoju nadu da će ova knjiga pronaći svoje čitaoce, te dati podsticaj za dalji rad na osavremenjavanju inkluzivnog obrazovanja.

dr. sc. Edin Mujkanović, vanredni profesor

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 165x240
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga Djeca s teškoćama u razvoju u inkluzivnom okruženju je nastala kao rezultat višegodišnjeg iskustva autora, i teorijskog i praktičnog, u radu s djecom s teškoćama u razvoju. Danas kada slobodno možemo reći da je inkluzivni proces doživio svoje punoljetstvo svjedoci smo da je potrebno još mnogo toga učiniti i unaprijediti kako bi on bio uspješan i svrsishodan. Knjiga je namijenjena, osim studentima edukacijsko-rehabilitacijskih i pedagoških fakulteta, stručnjacima koji učestvuju u procesu provođenja inkluzije i inkluzivnog obrazovanja, kao i roditeljima djece s i bez teškoća u razvoju kako bi razumjeli kompleksan proces inkluzije. Svi koji rade s djecom s teškoćama u razvoju ili naučno pristupaju ovom problemu, mogu u ovoj knjizi pronaći vrijedna iskustva i zapažanja autora koji se više od 15 godina intenzivno bave radom s djecom s teškoćama u razvoju. Ovu knjigu čitalac treba kritički prihvatiti jer je njen sadržaj konstantno podložan promjenama i dopunama koje omogućavaju nove znanstvene spoznaje i dostignuća na području inkluzije i inkluzivnog obrazovanja. Na kraju želimo izraziti svoju nadu da će ova knjiga pronaći svoje čitaoce, te dati podsticaj za dalji rad na osavremenjavanju inkluzivnog obrazovanja. dr. sc. Edin Mujkanović, vanredni profesor

Dodatne informacije

Izdavač Autor
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter