Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Otorinolaringologija i kirurgija glave i vrata - Priručnik

Otorinolaringologija i kirurgija glave i vrata - Priručnik

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789533031330

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B6920

Broj strana:

395

Težina:

1200 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

97,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Audiologija; Otologija; Rinologija; Laringologija; Bolesti usne šupljine i ždrijela; Bolesti glave i vrata; Ozljede glave i vrata; Plastična kirurgija glave i vrata; Liječenje boli u otorinolaringologiji.
Djelo je namijenjeno polaznicima diplomske i poslijediplomske nastave, a za pojedine dijelove knjige zanimanje će zasigurno naći specijalizanti i liječnici obiteljske medicine te drugih struka u primarnoj zaštiti.

Priručnik je rezultat rada 18 autora, liječnika otorinolaringologa iz Klinike za bolesti uha, nosa i grla Kliničkog bolničkog centra Zagreb. Urednici Vladimir Katić i Drago Prgomet radi preglednosti su knjigu podijelili u devet cjelina i više od stotinu poglavlja. Gradivo je aktualno, moderno i zasnovano na medicini utemeljenoj na dokazima.

Urednici su opseg priručnika prilagodili nastavnom tekstu, oslobađajući ga u najvećoj mogućoj mjeri od nepotrebnih informacija. Djelo je svedeno je na postavke nužne za vođenje dobre prakse u radu iskusnog liječnika, a pritom je i naputak za mlade liječnike o sadržajima koje treba savjesno proučiti i poznavati. Spoznaje iznesene u ovome nastavnom tekstu temelje se na dugogodišnjim kliničkim iskustvima i znanstvenim istraživanjima Klinike za bolesti uha, nosa i grla i kirurgiju glave i vrata KBC-a Zagreb i odlično komuniciraju s najboljim domaćim i međunarodnim dostignućima.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 200x280
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Audiologija; Otologija; Rinologija; Laringologija; Bolesti usne šupljine i ždrijela; Bolesti glave i vrata; Ozljede glave i vrata; Plastična kirurgija glave i vrata; Liječenje boli u otorinolaringologiji. Djelo je namijenjeno polaznicima diplomske i poslijediplomske nastave, a za pojedine dijelove knjige zanimanje će zasigurno naći specijalizanti i liječnici obiteljske medicine te drugih struka u primarnoj zaštiti. Priručnik je rezultat rada 18 autora, liječnika otorinolaringologa iz Klinike za bolesti uha, nosa i grla Kliničkog bolničkog centra Zagreb. Urednici Vladimir Katić i Drago Prgomet radi preglednosti su knjigu podijelili u devet cjelina i više od stotinu poglavlja. Gradivo je aktualno, moderno i zasnovano na medicini utemeljenoj na dokazima. Urednici su opseg priručnika prilagodili nastavnom tekstu, oslobađajući ga u najvećoj mogućoj mjeri od nepotrebnih informacija. Djelo je svedeno je na postavke nužne za vođenje dobre prakse u radu iskusnog liječnika, a pritom je i naputak za mlade liječnike o sadržajima koje treba savjesno proučiti i poznavati. Spoznaje iznesene u ovome nastavnom tekstu temelje se na dugogodišnjim kliničkim iskustvima i znanstvenim istraživanjima Klinike za bolesti uha, nosa i grla i kirurgiju glave i vrata KBC-a Zagreb i odlično komuniciraju s najboljim domaćim i međunarodnim dostignućima.

Dodatne informacije

Izdavač Naklada Ljevak
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter