Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Kirurška patologija (I. i II. svezak, prijevod 9. američkog izdanja)

Kirurška patologija (I. i II. svezak, prijevod 9. američkog izdanja)

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-0-31579-2

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B5301

Broj strana:

3123

Težina:

4000 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

830,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

- Prijevod devetoga američkog izdanja, urednik i stručni redaktor prijevoda prof. dr. sc. Mladen Belicza

- Dugo očekivano deveto izdanje, s više od 8 000 slikovnih priloga u boji , na hrvatskom jeziku!

- Prijeko potrebno stručno djelokoje bi se trebalo naći na svakome radnom stolu!

Nedvojbeno najbolji udžbenik kirurške patologije danas!

Ne samo patolozi, već i specijalisti kirurških i drugih struka dobili su knjigu koja će im biti od koristi u svakodnevnom radu te uposlijediplomskoj i trajnoj edukaciji.

Eminentni svjetski autoritet Juan Rosai, u suradnji sa šest eksperata s područja patologije, pripremio je novo izdanje ovoga dvosveščanog remek-djela koje daje potpune informacije o svakome kirurško-patološkom entitetu.

- Novo izdanje zadržalo je svoj praktični pristup kojim je steklo vjerne korisnike i dobilo najviše stručne ocjene.
- Djelo je siguran vodič u dijagnosticiranju benignih i malignih neoplazmi, upalnih promjena i drugih bolestikoje susrećete u svojoj svakodnevnoj praksi.
- Teme iz molekularne patologije, imunohistokemije i dodatnih tehnika proširene su znanstvenim spoznajama koje su uistinu transformirale praktičnu kiruršku patologiju.
- Sve važnije molekularno-genetičke promjene pri različitim vrstama tumora, osobito one čija je klinička važnost dokazana, prikazane su u skladu s najnovijim znanstvenim spoznajama.
- Najsuvremeniji pregled posebnih tehnika, uključujući opsežan katalog imunohistokemijskih markera.
- Najnovije informacije o imunohistokemijskim i genskim obilježjima tumora.
- U ovom remek-djelu patološke struke naći ćete i iznimno korisne savjete o tome kako izbjeći donošenje pogrešne dijagnoze.

  • Izdanje: 9
  • Godina: 2010
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 230x280
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

- Prijevod devetoga američkog izdanja, urednik i stručni redaktor prijevoda prof. dr. sc. Mladen Belicza - Dugo očekivano deveto izdanje, s više od 8 000 slikovnih priloga u boji , na hrvatskom jeziku! - Prijeko potrebno stručno djelokoje bi se trebalo naći na svakome radnom stolu! Nedvojbeno najbolji udžbenik kirurške patologije danas! Ne samo patolozi, već i specijalisti kirurških i drugih struka dobili su knjigu koja će im biti od koristi u svakodnevnom radu te uposlijediplomskoj i trajnoj edukaciji. Eminentni svjetski autoritet Juan Rosai, u suradnji sa šest eksperata s područja patologije, pripremio je novo izdanje ovoga dvosveščanog remek-djela koje daje potpune informacije o svakome kirurško-patološkom entitetu. - Novo izdanje zadržalo je svoj praktični pristup kojim je steklo vjerne korisnike i dobilo najviše stručne ocjene. - Djelo je siguran vodič u dijagnosticiranju benignih i malignih neoplazmi, upalnih promjena i drugih bolestikoje susrećete u svojoj svakodnevnoj praksi. - Teme iz molekularne patologije, imunohistokemije i dodatnih tehnika proširene su znanstvenim spoznajama koje su uistinu transformirale praktičnu kiruršku patologiju. - Sve važnije molekularno-genetičke promjene pri različitim vrstama tumora, osobito one čija je klinička važnost dokazana, prikazane su u skladu s najnovijim znanstvenim spoznajama. - Najsuvremeniji pregled posebnih tehnika, uključujući opsežan katalog imunohistokemijskih markera. - Najnovije informacije o imunohistokemijskim i genskim obilježjima tumora. - U ovom remek-djelu patološke struke naći ćete i iznimno korisne savjete o tome kako izbjeći donošenje pogrešne dijagnoze.

Dodatne informacije

Izdavač Školska naklada
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter