Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Vladari sveta - Istorija Iluminata

Vladari sveta - Istorija Iluminata

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788660111878

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

B2241

Broj strana:

270

Težina:

443 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga Vladari sveta - Istorija Iluminata prvenstveno ima za cilj da vas edukuje, i upozna sa pravom istorijom Reda Iluminata, i kakav su oni, u istorijskom smislu, ostavili trag. U ovoj knjizi, autor je napravio svojevrstan istorijski presek, podižući veo sa dugo skrivanih Tajni Iluminata i njima sličnih Redova i Organizacija.

Naslov knjige sugeriše, da su Iluminati Vladari Sveta , ali ne u konspirološkom smislu, već u Duhovnom; po autoru, oni su zapravo Prosvetljenih Mudraca i Alhemičara, koji usmeravaju čovečanstvo Bratstvu, Jednakosti i Slobodi.

Adam Vajshaupt je osnovao, ili oživeo, tajni Red Iluminata, 1. maja 1776. godine; i to je zvanična istorijska činjenica. Većina istoričara veruje da su Iluminati prvobitno regrutovali samo visoko pozicionirane Masone, koji su se nakon što je bavarska vlada zabranila Iluminate, suočili sa optužbom da su ostali pod kontrolom Iluminata. Oni su to poricali, ali, nesumnjivo je da su Iluminati itekako uticali, ne samo na Masoneriju, već i na društveno-političke događaje, što je njihovim neprijateljima, tada, ali i danas, poslužilo da u javnost plasiraju dezinformacije i laži; o navodnom tajnom planu za osvajanje sveta.

Tako se o Iluminatima u javnom mnjenju stvorila slika, kao Vladarima iz Senke, koji tobože kontrolišu sve aspekte života i kroz subverzivne metode uništavaju sadašnji, i stvaraju Novi svetski poredak.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga Vladari sveta - Istorija Iluminata prvenstveno ima za cilj da vas edukuje, i upozna sa pravom istorijom Reda Iluminata, i kakav su oni, u istorijskom smislu, ostavili trag. U ovoj knjizi, autor je napravio svojevrstan istorijski presek, podižući veo sa dugo skrivanih Tajni Iluminata i njima sličnih Redova i Organizacija. Naslov knjige sugeriše, da su Iluminati Vladari Sveta , ali ne u konspirološkom smislu, već u Duhovnom; po autoru, oni su zapravo Prosvetljenih Mudraca i Alhemičara, koji usmeravaju čovečanstvo Bratstvu, Jednakosti i Slobodi. Adam Vajshaupt je osnovao, ili oživeo, tajni Red Iluminata, 1. maja 1776. godine; i to je zvanična istorijska činjenica. Većina istoričara veruje da su Iluminati prvobitno regrutovali samo visoko pozicionirane Masone, koji su se nakon što je bavarska vlada zabranila Iluminate, suočili sa optužbom da su ostali pod kontrolom Iluminata. Oni su to poricali, ali, nesumnjivo je da su Iluminati itekako uticali, ne samo na Masoneriju, već i na društveno-političke događaje, što je njihovim neprijateljima, tada, ali i danas, poslužilo da u javnost plasiraju dezinformacije i laži; o navodnom tajnom planu za osvajanje sveta. Tako se o Iluminatima u javnom mnjenju stvorila slika, kao Vladarima iz Senke, koji tobože kontrolišu sve aspekte života i kroz subverzivne metode uništavaju sadašnji, i stvaraju Novi svetski poredak.

Dodatne informacije

Izdavač Mali princ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter