Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Nikola Tesla - Unutrašnji svet zdravlja: Medicina

Nikola Tesla - Unutrašnji svet zdravlja: Medicina

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-6011-188-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M6786

Broj strana:

412

Težina:

560 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ovo inspirativno djelo napisano je naučno-popularnim stilom kako bi ga mogli čitati i razumjeti najgori slojevi ljudi. Knjiga pred nama predstavlja koherentni sistem života i zdrazstvenih uvida Nikole Tesle, all i njegovih osnovnih medicinskih inovacija, kojih je do sada poznato, ne manje od pedesetak.

To su: ljekovitost VFS, ozone, azota i sumpora; skin efekat, dijatermija, reflektovani X-zraci, rendgen uređaji, rendgenogram; transformatori, ozoni-zator, vibrator, elektrografija, električno kupatilo, laser; teleautomatika, čitač misli, mikrotalasno zračenje, dijetetika... Tesla ličnim primjerom, svojim zdravim življenjem i analognim istraživanjima, krucijalno ulazi u tajne ljudskog zdravlja i čovjekovu fiziologiju, ostavljajući na upotrebu svoja enormna medicinska otkrića ljekarima ovog svijeta, zauvijek!

Sve Teslino medicinsko u sebi sadrži neoborivi naučni i energtski korelat sa zvaničnom medicinom, koja se danas više nego ikada služi svime onime što je N. Tesla iznjedrio i izumio za svog plodnog života.

Stoga će za sve, čitaoce, ljekare, medicinare, naučnike, inženjere i ostale tragaoce, najveći izazov biti kompleksno upoznavanje medicinske inteligencije Tesline, iz koje su nikli, njegova spoznaja i ostvarenje suštinskih principa zdravlja; liječenja, terapija i gotovo fantastičnih medicinskih aparata, što su se putem revezibilnog zakona slidnosti, modernizovano i neumitno prenijeli u današnju medicinu. Zato iz ove knjige uzmite sve ono što vam po duši pripada, kako biste bill zdraviji i prosperitetniji!

  • Prevodilac: Milan Vidojević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ovo inspirativno djelo napisano je naučno-popularnim stilom kako bi ga mogli čitati i razumjeti najgori slojevi ljudi. Knjiga pred nama predstavlja koherentni sistem života i zdrazstvenih uvida Nikole Tesle, all i njegovih osnovnih medicinskih inovacija, kojih je do sada poznato, ne manje od pedesetak. To su: ljekovitost VFS, ozone, azota i sumpora; skin efekat, dijatermija, reflektovani X-zraci, rendgen uređaji, rendgenogram; transformatori, ozoni-zator, vibrator, elektrografija, električno kupatilo, laser; teleautomatika, čitač misli, mikrotalasno zračenje, dijetetika... Tesla ličnim primjerom, svojim zdravim življenjem i analognim istraživanjima, krucijalno ulazi u tajne ljudskog zdravlja i čovjekovu fiziologiju, ostavljajući na upotrebu svoja enormna medicinska otkrića ljekarima ovog svijeta, zauvijek! Sve Teslino medicinsko u sebi sadrži neoborivi naučni i energtski korelat sa zvaničnom medicinom, koja se danas više nego ikada služi svime onime što je N. Tesla iznjedrio i izumio za svog plodnog života. Stoga će za sve, čitaoce, ljekare, medicinare, naučnike, inženjere i ostale tragaoce, najveći izazov biti kompleksno upoznavanje medicinske inteligencije Tesline, iz koje su nikli, njegova spoznaja i ostvarenje suštinskih principa zdravlja; liječenja, terapija i gotovo fantastičnih medicinskih aparata, što su se putem revezibilnog zakona slidnosti, modernizovano i neumitno prenijeli u današnju medicinu. Zato iz ove knjige uzmite sve ono što vam po duši pripada, kako biste bill zdraviji i prosperitetniji!

Dodatne informacije

Izdavač Mali princ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter