Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Profesori smrti 1 - Nosači kovčega

Profesori smrti 1 - Nosači kovčega

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Dejan Lučić


ISBN:

978-86-521-2491-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V5481

Broj strana:

456

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

24,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

U Nosačima kovčega, prvoj knjizi u serijalu Profesori smrti, razotkrivam vam metod rada Rojal tribunala u kreiranju atentata. Rojal tribunal čine britanski dvor i glave porodica Rotšild i Rokfeler. Njegove izvršioce danas od milja zovu bakini momci - oni su nevidljivi i infiltrirani u obavještajne službe: MI-6, CIA, KGB, FSB, DGSE, BND, ali i UDB i njene nasljednice BIA, VBA, VOA. Političari, koje gledate na televiziji, pod njihovom su kontrolom i boje ih se, jer bakini momci nisu tu da ih čuvaju, već da ih plaše. Posao političara je da sprovedu zacrtano, a ne da rade za državu.

Naučio sam vas da pratite trag novca! Sada idemo na viši nivo - slijedimo trag krvi. Profesori smrti otkriće vam kako se eliminišu političari, obavještajci, intelektualci... koji žele da spasu svoju zemlju od kolonijalizma. Krećemo od Rusije, idemo preko Jugoslavije i stižemo do Srbije.

U Srbiji se u okviru svih obavještajnih službi, civilnih i vojnih, nalaze agenti Rojal tribunala, koje obavješteniji smatraju za američke ljude, ili engleske, francuske, njemačke. Radi sprovođenja operativnih zadataka oni, na nižem nivou, imaju svoje agente - profesore smrti, koji rade za one koje vole! Stoga se u taj niži nivo često regrutuje lažnom tvrdnjom - da iza svega stoji Moskva. Trostruka prevara je stil rada bakinih momaka.

Na nižem nivou od profesora smrti nalaze se njihovi saradnici nosači kovčega, zapravo egzekutori koji obavljaju tehnički dio posla - atentate!

Krenimo u avanturu i otkrijmo kako rade profesori smrti. Oni su tu, među nama! Otkrićete ih uskoro. Sami će se javiti!

Vaš Dejan Lučić

  • Edicija: Profesori smrti
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Ćirilica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U Nosačima kovčega, prvoj knjizi u serijalu Profesori smrti, razotkrivam vam metod rada Rojal tribunala u kreiranju atentata. Rojal tribunal čine britanski dvor i glave porodica Rotšild i Rokfeler. Njegove izvršioce danas od milja zovu bakini momci - oni su nevidljivi i infiltrirani u obavještajne službe: MI-6, CIA, KGB, FSB, DGSE, BND, ali i UDB i njene nasljednice BIA, VBA, VOA. Političari, koje gledate na televiziji, pod njihovom su kontrolom i boje ih se, jer bakini momci nisu tu da ih čuvaju, već da ih plaše. Posao političara je da sprovedu zacrtano, a ne da rade za državu. Naučio sam vas da pratite trag novca! Sada idemo na viši nivo - slijedimo trag krvi. Profesori smrti otkriće vam kako se eliminišu političari, obavještajci, intelektualci... koji žele da spasu svoju zemlju od kolonijalizma. Krećemo od Rusije, idemo preko Jugoslavije i stižemo do Srbije. U Srbiji se u okviru svih obavještajnih službi, civilnih i vojnih, nalaze agenti Rojal tribunala, koje obavješteniji smatraju za američke ljude, ili engleske, francuske, njemačke. Radi sprovođenja operativnih zadataka oni, na nižem nivou, imaju svoje agente - profesore smrti, koji rade za one koje vole! Stoga se u taj niži nivo često regrutuje lažnom tvrdnjom - da iza svega stoji Moskva. Trostruka prevara je stil rada bakinih momaka. Na nižem nivou od profesora smrti nalaze se njihovi saradnici nosači kovčega, zapravo egzekutori koji obavljaju tehnički dio posla - atentate! Krenimo u avanturu i otkrijmo kako rade profesori smrti. Oni su tu, među nama! Otkrićete ih uskoro. Sami će se javiti! Vaš Dejan Lučić

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter