Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Tajna detinjstva

Tajna detinjstva

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-80802-13-8

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

B8256

Broj strana:

237

Težina:

294 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Premalo se pažnje posvećuje novorođenčetu koje je upravo iskusilo najtežu krizu u životu. Kada se pojavi u našem svetu mi ne znamo kako da ga dočekamo, iako znamo da u sebi nosi moć da stvori bolji svet od onog u kome živimo.
Beba se ne rađa u prirodi, već u civilizovanom okruženju u kome čovek živi. To je supraprirodno okruženje, izgrađeno na prirodi kao osnovi i na njen račun, u čovekovoj težnji da sebi olakša život i prilagodi se okruženju. Ali kako se čovek priprema da pomogne novorođenčetu, koje treba da ostvari najteže prilagođavanje, kada na rođenju pređe iz jednog u drugi život?
Ogromna promena na rođenju zahteva naučni tretman novorođenčeta, jer ni u jednom drugom periodu ljudskog života neće biti u takvoj situaciji da mora da se bori, sukobljava i pati.
Ipak, nikakva priprema nije urađena da se ova izuzetna promena olakša. U istoriji ljudske civilizacije jedna strana treba da bude ispisana pre svih ostalih, ona koja govori o tome kako da civilizovan čovek pomogne novorođenčetu. Ali ta strana je prazna.

  • Originalni naziv: The Secret of Childhood...
  • Prevodilac: Irena Mitrović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Premalo se pažnje posvećuje novorođenčetu koje je upravo iskusilo najtežu krizu u životu. Kada se pojavi u našem svetu mi ne znamo kako da ga dočekamo, iako znamo da u sebi nosi moć da stvori bolji svet od onog u kome živimo. Beba se ne rađa u prirodi, već u civilizovanom okruženju u kome čovek živi. To je supraprirodno okruženje, izgrađeno na prirodi kao osnovi i na njen račun, u čovekovoj težnji da sebi olakša život i prilagodi se okruženju. Ali kako se čovek priprema da pomogne novorođenčetu, koje treba da ostvari najteže prilagođavanje, kada na rođenju pređe iz jednog u drugi život? Ogromna promena na rođenju zahteva naučni tretman novorođenčeta, jer ni u jednom drugom periodu ljudskog života neće biti u takvoj situaciji da mora da se bori, sukobljava i pati. Ipak, nikakva priprema nije urađena da se ova izuzetna promena olakša. U istoriji ljudske civilizacije jedna strana treba da bude ispisana pre svih ostalih, ona koja govori o tome kako da civilizovan čovek pomogne novorođenčetu. Ali ta strana je prazna.

Dodatne informacije

Izdavač Propolis
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter