Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Sretno djetinjstvo - odgoj i razvoj djeteta do četvrte godine života

Sretno djetinjstvo - odgoj i razvoj djeteta do četvrte godine života

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Remo H. Largo


ISBN:

978-953-14-1299-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K8546

Broj strana:

402

Težina:

842 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

59,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Istaknuti pedijatar Remo H. Largo, zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i neprekidnom nadopunjavanju prvoga izdanja ovog priručnika, napisao je sasvim drukčiju knjigu. Njegovo temeljno polazište nisu idealni napredak djeteta ili strogo utvrđeni odgojni principi. On svako dijete promatra zasebno u njegovoj jedinstvenosti. Takvim će pristupom prije svega nastojati potaknuti razumijevanje roditelja i odgajatelja za raznolikost dječjeg ponašanja kao i za raznolike biološke predispozicije svakog djeteta.

Knjiga Sretno djetinjstvo (Baby Jahre) već dugo je klasik među priručnicima o odgoju i razvoju djece, a ubraja se u rijetke knjige koje roditeljima uvijek trebaju. Ovo je najnovije i u potpunosti prerađeno izdanje bestselera za svakog roditelja.

Autor knjige poznati je njemački pediajtar koji je ovim priručnikom revolucionarizirao pristup odgoju djece u Njemačkoj pomogavši roditeljima da ne budu neprekidno zabrinuti jer njihovo dijete ne napraduje prema statističkim tablicama koje donose ostali priručnici ovoga tipa. Individualizirani i jedinstveni pristup djetetovom razvoju i s time usklađene upute o njezi i podršci koja je svakome djetetu potrebna u prve četiri godine života, učinili su ovaj priručnik jednim od najprodavanijih te vrste u Njemačkoj. Sada je dostupan i hrvatskim čitateljima.

  • Prevodilac: Grupa prevodilaca
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 165x245
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Istaknuti pedijatar Remo H. Largo, zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i neprekidnom nadopunjavanju prvoga izdanja ovog priručnika, napisao je sasvim drukčiju knjigu. Njegovo temeljno polazište nisu idealni napredak djeteta ili strogo utvrđeni odgojni principi. On svako dijete promatra zasebno u njegovoj jedinstvenosti. Takvim će pristupom prije svega nastojati potaknuti razumijevanje roditelja i odgajatelja za raznolikost dječjeg ponašanja kao i za raznolike biološke predispozicije svakog djeteta. Knjiga Sretno djetinjstvo (Baby Jahre) već dugo je klasik među priručnicima o odgoju i razvoju djece, a ubraja se u rijetke knjige koje roditeljima uvijek trebaju. Ovo je najnovije i u potpunosti prerađeno izdanje bestselera za svakog roditelja. Autor knjige poznati je njemački pediajtar koji je ovim priručnikom revolucionarizirao pristup odgoju djece u Njemačkoj pomogavši roditeljima da ne budu neprekidno zabrinuti jer njihovo dijete ne napraduje prema statističkim tablicama koje donose ostali priručnici ovoga tipa. Individualizirani i jedinstveni pristup djetetovom razvoju i s time usklađene upute o njezi i podršci koja je svakome djetetu potrebna u prve četiri godine života, učinili su ovaj priručnik jednim od najprodavanijih te vrste u Njemačkoj. Sada je dostupan i hrvatskim čitateljima.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter