Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Priručnik za zdravu trudnoću

Priručnik za zdravu trudnoću

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788660357320

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B5700

Broj strana:

557

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

35,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Američki stručnjaci za negu dece napisali su detaljan priručnik koji će vam pomoći da trudnoću održavate zdravo - i da rodite zdravu bebu.

Priručnik za zdravu trudnoću je vodič za majke i očeve koji čekaju bebu i koji će im služiti u svim fazama trudnoće - od planiranja začeća pa sve do porođaja - s posebnim osvrtom na načine na koje možete poboljšati zdravlje majke i bebe.

Kako da vam beba bude pametnija i zdravija. Kako se beba razvija i kako se vi fizički i psihički menjate. Kako da zdravo jedete za dvoje, i koristan spisak super namirnica za trudnice. Kako da vežbate i ostanete u formi u trudnoći. Pitanja koja vas muče o testiranjima, aparatima, genetskom savetovanju i opcijama koje imate na porođaju. Kako da zaštitite svoj stomak i prepoznate šta je sve u kući opasno. Saveti o poslu tokom trudnoće. Kako da odaberete pravog lekara i pravu školu za trudnice. Ulazak u svet roditeljstva.

I još mnogo toga...

Napisana uverljivim tonom karakterističnim za Sirsove, zbog kojeg su njihove knjige dugo među najprodavanijima,

Priručnik za zdravu trudnoću je knjiga koja ispunjava sve veće današnje zahteve i koju treba da imaju svi razumni roditelji.

  • Prevodilac: Jelena Radojičić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Američki stručnjaci za negu dece napisali su detaljan priručnik koji će vam pomoći da trudnoću održavate zdravo - i da rodite zdravu bebu. Priručnik za zdravu trudnoću je vodič za majke i očeve koji čekaju bebu i koji će im služiti u svim fazama trudnoće - od planiranja začeća pa sve do porođaja - s posebnim osvrtom na načine na koje možete poboljšati zdravlje majke i bebe. Kako da vam beba bude pametnija i zdravija. Kako se beba razvija i kako se vi fizički i psihički menjate. Kako da zdravo jedete za dvoje, i koristan spisak super namirnica za trudnice. Kako da vežbate i ostanete u formi u trudnoći. Pitanja koja vas muče o testiranjima, aparatima, genetskom savetovanju i opcijama koje imate na porođaju. Kako da zaštitite svoj stomak i prepoznate šta je sve u kući opasno. Saveti o poslu tokom trudnoće. Kako da odaberete pravog lekara i pravu školu za trudnice. Ulazak u svet roditeljstva. I još mnogo toga... Napisana uverljivim tonom karakterističnim za Sirsove, zbog kojeg su njihove knjige dugo među najprodavanijima, Priručnik za zdravu trudnoću je knjiga koja ispunjava sve veće današnje zahteve i koju treba da imaju svi razumni roditelji.

Dodatne informacije

Izdavač Publik praktikum
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter