Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Montesori danas - Sveobuhvatni pristup obrazovanju od rođenja do zrelosti

Montesori danas - Sveobuhvatni pristup obrazovanju od rođenja do zrelosti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-87045-60-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M5812

Broj strana:

223

Težina:

284 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Mnogim roditeljima je poznat jedinstven pristup obrazovanju male dece na predškolskom Montesori nivou. Ali šta se dešava posle? Pola Lilard, direktor Montesori škole za decu od osamnaest meseci do petnaest godina, na jasan i ubedljiv način nam predstavlja Montesori program za školski i kasniji uzrast.
Teorija Marije Montesori, o prilagođavanju obrazovanja svakom razvojnom periodu korišćenjem materijala posebno osmišljenih za dečje istraživanje i samostalno otkrivanje, podstiče decu da budu aktivni umesto pasivni učenici na svim nivoima.

U detaljnom prikazu teorije i prakse Montesori metoda, Lilard pokazuje kako deca stiču osobine potrebne za odgovaranje na sopstvena pitanja, uče da koriste slobodu uz odgovornost i održavaju visok nivo intelektualne radoznalosti. Ovo je knjiga suštinski značajna za roditelje i učitelje zainteresovane za Montesori obrazovanje kao alternativu za stariju decu.

  • Originalni naziv: Montessori Today / Paula...
  • Prevodilac: Irena Mitrović
  • Izdanje: 4
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Mnogim roditeljima je poznat jedinstven pristup obrazovanju male dece na predškolskom Montesori nivou. Ali šta se dešava posle? Pola Lilard, direktor Montesori škole za decu od osamnaest meseci do petnaest godina, na jasan i ubedljiv način nam predstavlja Montesori program za školski i kasniji uzrast. Teorija Marije Montesori, o prilagođavanju obrazovanja svakom razvojnom periodu korišćenjem materijala posebno osmišljenih za dečje istraživanje i samostalno otkrivanje, podstiče decu da budu aktivni umesto pasivni učenici na svim nivoima. U detaljnom prikazu teorije i prakse Montesori metoda, Lilard pokazuje kako deca stiču osobine potrebne za odgovaranje na sopstvena pitanja, uče da koriste slobodu uz odgovornost i održavaju visok nivo intelektualne radoznalosti. Ovo je knjiga suštinski značajna za roditelje i učitelje zainteresovane za Montesori obrazovanje kao alternativu za stariju decu.

Dodatne informacije

Izdavač Propolis
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter