Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Bogato dete pametno dete

Bogato dete pametno dete

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

86-82683-23-7

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

M0020

Broj strana:

218

Težina:

420 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Danas je obrazovanje važnije nego prije zato što se stvari mijenjaju brže nego što smo ikada imali prilike da vidimo. Prvi put u istoriji, moglo bi se desiti da se oni kojima je u školi dobro išlo suoče s istim ekonomskim izazovima s kojima se suočavaju oni kojima nije išlo tako dobro.

Svi bi trebalo da obratimo pažnju na to da nam naš bankar traži finansijski obračun, a ne školsko svjedočanstvo. Bankar time pokušava da vam nešto kaže. Ova knjiga govori o onome što bi vaša djeca trebalo da nauče da bi ostvarila lični i finansijski uspjeh u stvarnom svijetu.
Da li ste se ikada zapitali:
Da li obrazovanje koje dobijaju adekvatno priprema vašu djecu za budućnost koja je pred njima? Da li školski sistem zadovoljava posebne potrebe vašeg djeteta? Šta roditelji treba da urade ako se njihovoj djeci škola ne dopada ili im loše ide? Da li su dobre ocjene garant doživotnog profesionalnog i finansijskog uspjeha?
Pomozite svojoj djeci da se snađu u finansijskoj trci!

  • Originalni naziv: Rich Dads Rich Kid Smart...
  • Prevodilac: Tanja Milosavljević
  • Edicija: Bogatiotac,siromašni otac
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2002
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 165x240
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Danas je obrazovanje važnije nego prije zato što se stvari mijenjaju brže nego što smo ikada imali prilike da vidimo. Prvi put u istoriji, moglo bi se desiti da se oni kojima je u školi dobro išlo suoče s istim ekonomskim izazovima s kojima se suočavaju oni kojima nije išlo tako dobro. Svi bi trebalo da obratimo pažnju na to da nam naš bankar traži finansijski obračun, a ne školsko svjedočanstvo. Bankar time pokušava da vam nešto kaže. Ova knjiga govori o onome što bi vaša djeca trebalo da nauče da bi ostvarila lični i finansijski uspjeh u stvarnom svijetu. Da li ste se ikada zapitali: Da li obrazovanje koje dobijaju adekvatno priprema vašu djecu za budućnost koja je pred njima? Da li školski sistem zadovoljava posebne potrebe vašeg djeteta? Šta roditelji treba da urade ako se njihovoj djeci škola ne dopada ili im loše ide? Da li su dobre ocjene garant doživotnog profesionalnog i finansijskog uspjeha? Pomozite svojoj djeci da se snađu u finansijskoj trci!

    Dodatne informacije

    Izdavač Finesa
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter