Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Gartsideovi modeli poslovnih pisama i ostalih poslovnih dokumenata

Gartsideovi modeli poslovnih pisama i ostalih poslovnih dokumenata

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

953-6070-78-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K3191

Broj strana:

391

Težina:

660 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

54,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Jedan je od najvećih izazova na svakom poslu kako uspješno komunicirati. Malo je poslovnih transakcija koje se uspješno provode bez uvođenja poslovnog dopisivanja. Neobično je mnogo dokumenata koji se koriste u poslovanju, uključujući pisma, dopise, faksimile, elektronsku poštu, pozive, devne redove, priopćenja za tisak, opise posla i putne vodiče. Vjerovatno stoga većina menedžera vapi za nekom vrstom priručnika u kojemu će pronaći korisne savjete na jednom mjestu za cjelokupnu poslovnu komunikaciju, tj. za vodičem sa uputama kako uspostavljati uspješnu komunikaciju te primjerima koje je moguće preuzeti izravno iz teksta i prilagoditi ih za vlastitu uporabu. Studentima, menedžerima i direktorima koji se bave poslovnim, tajničkim i profesionalnim ispitivanjima koja zahtijevaju umijeće sastavljanja poslovnih pisama, ova je knjiga neophodna. Pokriven je svaki zamislivi oblik pismene komunikacije.
Uz pomoć savjeta o dobrom poslovnom pisanju i tonu, korisnih tehnika i praktičnih savjeta, moći ćete iskazati ono što želite i postići željene rezultate.
Uspješna je komunikacija jednostavna ako posjedujete pravo sredstvo: Gartsideove modele poslovnih pisama.

  • Originalni naziv: Gartsides model business...
  • Prevodilac: Sanja Romić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2002
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Jedan je od najvećih izazova na svakom poslu kako uspješno komunicirati. Malo je poslovnih transakcija koje se uspješno provode bez uvođenja poslovnog dopisivanja. Neobično je mnogo dokumenata koji se koriste u poslovanju, uključujući pisma, dopise, faksimile, elektronsku poštu, pozive, devne redove, priopćenja za tisak, opise posla i putne vodiče. Vjerovatno stoga većina menedžera vapi za nekom vrstom priručnika u kojemu će pronaći korisne savjete na jednom mjestu za cjelokupnu poslovnu komunikaciju, tj. za vodičem sa uputama kako uspostavljati uspješnu komunikaciju te primjerima koje je moguće preuzeti izravno iz teksta i prilagoditi ih za vlastitu uporabu. Studentima, menedžerima i direktorima koji se bave poslovnim, tajničkim i profesionalnim ispitivanjima koja zahtijevaju umijeće sastavljanja poslovnih pisama, ova je knjiga neophodna. Pokriven je svaki zamislivi oblik pismene komunikacije. Uz pomoć savjeta o dobrom poslovnom pisanju i tonu, korisnih tehnika i praktičnih savjeta, moći ćete iskazati ono što želite i postići željene rezultate. Uspješna je komunikacija jednostavna ako posjedujete pravo sredstvo: Gartsideove modele poslovnih pisama.

Dodatne informacije

Izdavač Naklada Mate
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter