Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Vještine vodstva za menadžere

Vještine vodstva za menadžere

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-246-211-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K9930

Broj strana:

200

Težina:

356 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

37,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

SPECIFIČNE TEHNIKE ZA NADILAŽENJE MENADŽMENTA – I ZA STJECANJE VJEŠTINA I DRŽANJA ISTINSKOG VOĐE

Vođe u današnjem poslovnom svijetu bez granica moraju biti više od potpore drugom osoblju. Moraju biti katalizatori pozitivnih promjena kod operacija i zaposlenika – proaktivna promjena potrebna kako bi organizacija napredovala! Vještine vodstva za menadžere predstavlja praktičnu, sustavnu analizu specifičnih alata i vještina – vizija, rješavanje problema, komunikacija, distribucija moći i drugih – koji moraju biti uspostavljeni kako bi se netko popeo u visine vodstva iz pozicije u menadžmentu. Dopustite ovom vodiču da vam pokaže kako razviti stručnost, strategije i hrabrost da biste mogli:

Demonstrirati staloženost i postojanost koja je potrebna kako biste druge „nagovorili na marš“
Napraviti iskorak izvan statusa quo – kako biste vizualizirali i zatim primijenili istinska poboljšanja
Njegovati vrijedne profesionalne veze preko benchmarkinga i zajednica.
Do sada ste uspjeli u svojoj karijeri kao menadžer. Sada je trenutak u kojem možete dovesti sebe na jednu novu razinu. Vještine vodstva za menadžere će vam pokazati kako steći vještine i samouvjerenost vođe – kako biste maksimizirali svoja potencijalna postignuća i dostigli uspjeli u današnjoj globalnoj korporativnoj areni.

Kratki sadržaj:

Što je vođa
Vođa kao vizionar
Vođa kao rješavač problema
Vođa kao graditelj tima
Vođa kao menadžer
Vođa kao komunikator
Vođa kao djelitelj moći
Vođa kao poveznica
Vođa kao projektant
Vođa kao... Vođa

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x220
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

SPECIFIČNE TEHNIKE ZA NADILAŽENJE MENADŽMENTA – I ZA STJECANJE VJEŠTINA I DRŽANJA ISTINSKOG VOĐE Vođe u današnjem poslovnom svijetu bez granica moraju biti više od potpore drugom osoblju. Moraju biti katalizatori pozitivnih promjena kod operacija i zaposlenika – proaktivna promjena potrebna kako bi organizacija napredovala! Vještine vodstva za menadžere predstavlja praktičnu, sustavnu analizu specifičnih alata i vještina – vizija, rješavanje problema, komunikacija, distribucija moći i drugih – koji moraju biti uspostavljeni kako bi se netko popeo u visine vodstva iz pozicije u menadžmentu. Dopustite ovom vodiču da vam pokaže kako razviti stručnost, strategije i hrabrost da biste mogli: Demonstrirati staloženost i postojanost koja je potrebna kako biste druge „nagovorili na marš“ Napraviti iskorak izvan statusa quo – kako biste vizualizirali i zatim primijenili istinska poboljšanja Njegovati vrijedne profesionalne veze preko benchmarkinga i zajednica. Do sada ste uspjeli u svojoj karijeri kao menadžer. Sada je trenutak u kojem možete dovesti sebe na jednu novu razinu. Vještine vodstva za menadžere će vam pokazati kako steći vještine i samouvjerenost vođe – kako biste maksimizirali svoja potencijalna postignuća i dostigli uspjeli u današnjoj globalnoj korporativnoj areni. Kratki sadržaj: Što je vođa Vođa kao vizionar Vođa kao rješavač problema Vođa kao graditelj tima Vođa kao menadžer Vođa kao komunikator Vođa kao djelitelj moći Vođa kao poveznica Vođa kao projektant Vođa kao... Vođa

Dodatne informacije

Izdavač Naklada Mate
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter