Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Poslovna inteligencija

Poslovna inteligencija

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Bojan Ćirić


ISBN:

978-867-478-018-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V2259

Broj strana:

219

Težina:

392 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

23,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ova knjiga je prije svega namjenjena onima koji se na bilo koji način bave poslovnom inteligencijom, bilo kao korisnici nekog rješenja implementacije poslovne inteligencije, kao učesnici u razvoju tih rješenja ili kao rukovodioci u čije ingerencije spada razvoj informacionih tehnologija uopšte.

Takođe, ova knjiga može da posluži i kao uvodni priručnik za sve koji žele da steknu osnove iz oblasti poslovne inteligencije da bi mogli da je koriste u svom svakodnevnom poslu. Poslovna inteligencija je oblast u okviru informacionih tehnologija, čiji je cilj da sveukupne informacione potencijale preduzeća stavi u funkciju donošenja najkvalitetnijih odluka, a sve to da bi se ostvarili utvrđeni strateški ciljevi preduzeća.

Cilj ove knjige je da promoviše informacije kao jedan od najznačajnijih resursa u preduzeću i kao ključni faktor u donošenju odluka na bilo kom nivou, počev od operativnog, preko srednjeg do strateškog nivoa odlučivanja.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ova knjiga je prije svega namjenjena onima koji se na bilo koji način bave poslovnom inteligencijom, bilo kao korisnici nekog rješenja implementacije poslovne inteligencije, kao učesnici u razvoju tih rješenja ili kao rukovodioci u čije ingerencije spada razvoj informacionih tehnologija uopšte. Takođe, ova knjiga može da posluži i kao uvodni priručnik za sve koji žele da steknu osnove iz oblasti poslovne inteligencije da bi mogli da je koriste u svom svakodnevnom poslu. Poslovna inteligencija je oblast u okviru informacionih tehnologija, čiji je cilj da sveukupne informacione potencijale preduzeća stavi u funkciju donošenja najkvalitetnijih odluka, a sve to da bi se ostvarili utvrđeni strateški ciljevi preduzeća. Cilj ove knjige je da promoviše informacije kao jedan od najznačajnijih resursa u preduzeću i kao ključni faktor u donošenju odluka na bilo kom nivou, počev od operativnog, preko srednjeg do strateškog nivoa odlučivanja.

Dodatne informacije

Izdavač Data Status
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter