Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.233

Facebook slicica

Katalog

Menadžment ljudskih resursa

Menadžment ljudskih resursa

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-867-478-003-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V2320

Broj strana:

668

Težina:

1697 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

56,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Jedna od oblasti menadžmenta koja se proteklih godina najviše razvila jeste oblast menadžmenta ljudskih resursa.

Svake godine se pojavljuje veliki broj knjiga iz ove oblasti, međutim ono što ovu knjigu čini posebnom jeste činjenica da je riječ o dijelu koje se ubraja u najbolje univerzitetske udžbenike danas.

U najuži krug čitalaca spadaju studenti osnovnih, specijalističkih i magistarskih studija na kojima se proučava menadžment ljudskih resursa, specijalisti koji obavljaju poslove iz ove oblasti u organizacijama i menadžeri svih nivoa.

U knjizi je prenijeto iskustvo iz Velike Britanije i drugih zemalja što treba da posluži kao inspiracija za nalaženje sopstvenih modela, ali istovremeno i kao osnova za brzo i efikasno projektovanje i primenjivanje konkretnih rješenja.

Knjiga takođe nudi i odgovore na najaktuelnija pitanja iz ove oblasti, tako da će u našim uslovima predstavljati dobar uvid u svijet svijetske teorije i prakse menadžmenta ljudskih resursa.

  • Originalni naziv: Human Resource Management...
  • Prevodilac: Biljana Lalović
  • Izdanje: 5
  • Godina: 2004
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 200x270
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Jedna od oblasti menadžmenta koja se proteklih godina najviše razvila jeste oblast menadžmenta ljudskih resursa. Svake godine se pojavljuje veliki broj knjiga iz ove oblasti, međutim ono što ovu knjigu čini posebnom jeste činjenica da je riječ o dijelu koje se ubraja u najbolje univerzitetske udžbenike danas. U najuži krug čitalaca spadaju studenti osnovnih, specijalističkih i magistarskih studija na kojima se proučava menadžment ljudskih resursa, specijalisti koji obavljaju poslove iz ove oblasti u organizacijama i menadžeri svih nivoa. U knjizi je prenijeto iskustvo iz Velike Britanije i drugih zemalja što treba da posluži kao inspiracija za nalaženje sopstvenih modela, ali istovremeno i kao osnova za brzo i efikasno projektovanje i primenjivanje konkretnih rješenja. Knjiga takođe nudi i odgovore na najaktuelnija pitanja iz ove oblasti, tako da će u našim uslovima predstavljati dobar uvid u svijet svijetske teorije i prakse menadžmenta ljudskih resursa.

Dodatne informacije

Izdavač Data Status
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter