Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.230

Facebook slicica

Katalog

Inovativni management

Inovativni management

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

953-180-009-X

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K4185

Broj strana:

210

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

12,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

U integralnom tržištu - roba, kapitala i rada - pokretač poslovnih aktivnosti je poduzetničko-inovativni management. Manager (direktor, voditelj), kao eksponent koncepcije managementa, u konkretnom poduzetništvu postaje profesijom i motivatorom svih akcija i biznisa, promotorom gospodarskog razvitka. Knjiga je namijenjena svim sadašnjim i potencijalnim rukovoditeljima.

U knjizi ćemo naći dosta od onoga što treba znati kako bi se polučio poslovni uspjeh i postiglo profesionalno zadovoljstvo, a naveden je i pregled aktualne literature o managementu kao nezaobilaznom instrumentariju u svakodnevnoj praksi.

Namijenjena je cjelokupnoj strukturi managementa: šefovima i direktorima sektora i pogona, sve do generalnih direktora i njihovih pomoćnika, članovima upravnih odbora, potencijalnim rukovoditeljima (mladim stručnjacima), te stručnim kadrovima (organizacijskih, kadrovskih, planskih, razvojnih, pravnih, marketinških i financijskih službi), studentima odgovarajućih fakulteta te drugima zainteresiranima.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 1994
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

U integralnom tržištu - roba, kapitala i rada - pokretač poslovnih aktivnosti je poduzetničko-inovativni management. Manager (direktor, voditelj), kao eksponent koncepcije managementa, u konkretnom poduzetništvu postaje profesijom i motivatorom svih akcija i biznisa, promotorom gospodarskog razvitka. Knjiga je namijenjena svim sadašnjim i potencijalnim rukovoditeljima. U knjizi ćemo naći dosta od onoga što treba znati kako bi se polučio poslovni uspjeh i postiglo profesionalno zadovoljstvo, a naveden je i pregled aktualne literature o managementu kao nezaobilaznom instrumentariju u svakodnevnoj praksi. Namijenjena je cjelokupnoj strukturi managementa: šefovima i direktorima sektora i pogona, sve do generalnih direktora i njihovih pomoćnika, članovima upravnih odbora, potencijalnim rukovoditeljima (mladim stručnjacima), te stručnim kadrovima (organizacijskih, kadrovskih, planskih, razvojnih, pravnih, marketinških i financijskih službi), studentima odgovarajućih fakulteta te drugima zainteresiranima.

Dodatne informacije

Izdavač Alinea
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter