Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.042

Facebook slicica

Katalog

Međunarodno poslovno pravo, opšti i posebni dio

Međunarodno poslovno pravo, opšti i posebni dio

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-519-2590-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D1419

Broj strana:

835

Težina:

1500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

95,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga je pisana s namerom da se koristi kao udžbenik za pripremu ispita iz predmeta – Međunarodno poslovno pravo, na osnovnim i poslediplomskim studijama. Namera autora je bila i da uputi njene čitaoce da razumeju događaje i ključne aktere koji odlučuju o opštim pravilima međunarodne trgovine (u opštem delu). Knjiga je namenjena i praktičarima i svima koji se bave tumačenjem i primenom pravila Međunarodnog poslovnog prava, jer detaljno analizira poslove putem koji se obavlja međunarodna trgovina kako bi domaće trgovce ohrabrila i osposobila da u njima učestvuju na ravnopravan način (posebni deo).
U ovom izdanju analizirani su i ugovori o međunarodnom prevozu robe pomorskim, vazdušnim, drumskim i železničkim putevima, ugovor o mešovitom prevozu, kao i nova Inkoterms pravila 2020. Osim toga, ažurirano je i izlaganje o bankarskim garancijama na poziv, odnosno sadržaj knjige zaključno sa sredinom 2020. godine.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 180x260
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga je pisana s namerom da se koristi kao udžbenik za pripremu ispita iz predmeta – Međunarodno poslovno pravo, na osnovnim i poslediplomskim studijama. Namera autora je bila i da uputi njene čitaoce da razumeju događaje i ključne aktere koji odlučuju o opštim pravilima međunarodne trgovine (u opštem delu). Knjiga je namenjena i praktičarima i svima koji se bave tumačenjem i primenom pravila Međunarodnog poslovnog prava, jer detaljno analizira poslove putem koji se obavlja međunarodna trgovina kako bi domaće trgovce ohrabrila i osposobila da u njima učestvuju na ravnopravan način (posebni deo). U ovom izdanju analizirani su i ugovori o međunarodnom prevozu robe pomorskim, vazdušnim, drumskim i železničkim putevima, ugovor o mešovitom prevozu, kao i nova Inkoterms pravila 2020. Osim toga, ažurirano je i izlaganje o bankarskim garancijama na poziv, odnosno sadržaj knjige zaključno sa sredinom 2020. godine.

Dodatne informacije

Izdavač Službeni glasnik
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter