Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

10 pravila koja treba prekršiti i 10 pravila koja treba uspostaviti

10 pravila koja treba prekršiti i 10 pravila koja treba uspostaviti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Bill Quain


ISBN:

978-86-82683-76-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K2899

Broj strana:

135

Težina:

271 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

U prvom dijelu knjige autor vas podstiče da prekršite 10 opšteprihvaćenih pravila koja je svako od nas čuo ili izrekao bar jednom u životu. Te stare fraze i pravila možda su u prošlosti bila korisna i osnovana, ali se danas više ne mogu održati. Zapravo, 10 pravila koja treba prekršiti su pravila koja nas sputavaju.

Da bismo napravili zaokret u životu i oblikovali vlastitu sudbinu, moramo prekršiti tih deset pravila počevši od ovog trenutka.

S druge strane, 10 pravila koja treba uspostaviti su pravila za sva vremena. Ta pravila nikada neće izaći iz mode. Kao deset zapovesti iz Biblije, 10 pravila koja treba usposrtaviti su nepromenljivi, univerzalni zakoni. Ta pravila vrijede u svim kulturama i za sva vremena. Svi moramo da slijedimo ta pravila ili ćemo se, u suprotnom, izložiti riziku od neuspjeha, isto kao što se i kapetan koji zanemaruje signale sa svjetionika izlaže riziku da nasuče svoj brod na stjenovitu obalu.

  • Originalni naziv: 10 Rules to Break & 10...
  • Prevodilac: Branislav Maričić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U prvom dijelu knjige autor vas podstiče da prekršite 10 opšteprihvaćenih pravila koja je svako od nas čuo ili izrekao bar jednom u životu. Te stare fraze i pravila možda su u prošlosti bila korisna i osnovana, ali se danas više ne mogu održati. Zapravo, 10 pravila koja treba prekršiti su pravila koja nas sputavaju. Da bismo napravili zaokret u životu i oblikovali vlastitu sudbinu, moramo prekršiti tih deset pravila počevši od ovog trenutka. S druge strane, 10 pravila koja treba uspostaviti su pravila za sva vremena. Ta pravila nikada neće izaći iz mode. Kao deset zapovesti iz Biblije, 10 pravila koja treba usposrtaviti su nepromenljivi, univerzalni zakoni. Ta pravila vrijede u svim kulturama i za sva vremena. Svi moramo da slijedimo ta pravila ili ćemo se, u suprotnom, izložiti riziku od neuspjeha, isto kao što se i kapetan koji zanemaruje signale sa svjetionika izlaže riziku da nasuče svoj brod na stjenovitu obalu.

Dodatne informacije

Izdavač Finesa
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter