Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Anasazi - Misteriozni nestanak američkih Indijanaca

Anasazi - Misteriozni nestanak američkih Indijanaca

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-338-089-6

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M2858

Broj strana:

175

Težina:

530 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

12,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Misterij

Kad su pronađene prve skrivene naseobine pod liticama kanjona, znanstvenici i obični zaljubljenici našli su se pred nevjerojatnom zagonetkom. Nije se radilo samo o rekonstrukciji povijesti tih lokaliteta nego čitavog naroda, čije su porijeklo, navike, običaji i samo ime bili nepoznati i za koji se činilo da je tajanstveno nestao potkraj XIII. stoljeća.

Protagonisti
Richard Wetherhill bio je običan kauboj koji je slučajno, dok je gonio stada na pašu, otkrio prva naselja Anasazijaca. Neobično je otkriće iz korijena izmijenilo njegov život i živote članova njegove obitelji. Pretvorivši se u amaterske arheologe, ti su se sretni stočari posvetili istraživanju naseobina i rukotvorina drevnoga zaboravljenog naroda te su bili nezamjenjivi vođe prvih znanstvenih ekspedicija koje su se odvažile zaputiti u kanjone.

  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 165x210
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Misterij Kad su pronađene prve skrivene naseobine pod liticama kanjona, znanstvenici i obični zaljubljenici našli su se pred nevjerojatnom zagonetkom. Nije se radilo samo o rekonstrukciji povijesti tih lokaliteta nego čitavog naroda, čije su porijeklo, navike, običaji i samo ime bili nepoznati i za koji se činilo da je tajanstveno nestao potkraj XIII. stoljeća. Protagonisti Richard Wetherhill bio je običan kauboj koji je slučajno, dok je gonio stada na pašu, otkrio prva naselja Anasazijaca. Neobično je otkriće iz korijena izmijenilo njegov život i živote članova njegove obitelji. Pretvorivši se u amaterske arheologe, ti su se sretni stočari posvetili istraživanju naseobina i rukotvorina drevnoga zaboravljenog naroda te su bili nezamjenjivi vođe prvih znanstvenih ekspedicija koje su se odvažile zaputiti u kanjone.

Dodatne informacije

Izdavač EPH Media
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter