Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Ponašanje potrošača

Ponašanje potrošača

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-246-149-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

D4126

Broj strana:

732

Težina:

1700 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

106,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

NAJBOLJE PRATI AKTUALNA ZBIVANJA I SPOZNAJE IZ PODRUČJA PONAŠANJA POTROŠAČA U DANAŠNJEM SVIJETU!

Udžbenik Ponašanje potrošača djelo je četvorice sveučilišnih profesora i vrhunskih istraživača i stručnjaka za maketing koji su uspjeli napraviti vjerojatno najbolji udžbenik ponašanja potrošača na tržištu danas, i to udžbenik koji je posebno prilagođen europskom poslovnom okružju.

Posebna vrijednost ovog udžbenika je što uspješno povezuje teoriju ponašanja potrošača s stvarnim situacijama iz poslovnog svijeta. Knjiga je i posebno strukturirana; jedinstvena petodijelna mikro-makro kružna struktura osigurava multidisciplinarni pristup te najnovije podatke potrebne za razumijevanje ponašanja europskih potrošača. Ovaj udžbenik osim toga zorno pokazuje kako istraživanja i koncepti o ponašanju potrošača mogu biti implementirani u marketinške strategije.

Izvrsno je strukturiran tako da nas korak po korak uvodi u problematiku ponašanja potrošača, a uz to je potkrijepljen nizom vrlo ilustrativnih i aktualnih slučajeva iz poslovne prakse koji uz svako poglavlje jasno ilustriraju primjenu teorija opisanih u knjizi. U svakom poglavlju je pregledni i jasan sažetak najvažnijeg te pitanja i testovi za provjeru znanja tako da studentima olakšava učenje, no istodobno je svakome vrlo zanimljiva za čitanje.

Kratki sadržaj:

I. POTROŠAČI NA TRŽIŠTU
Uvod u ponašanje potrošača
Potrošačko društvo
Obilaženja trgovina, kupovanje i ocjenjivanje
II. KAKO POTROŠAČI VIDE SVIJET I SEBE
Percepcija
Pojam o sebi
Motivacija, vrijednosti i životni stil
III. POTROŠAČI KAO DONOSITELJI ODLUKA
Učenje i pamćenje
Stavovi
Individualno odlučivanje
IV. EUROPSKI POTROŠAČI I NJIHOVE DRUŠTVENE SKUPINE
Socijalni utjecaj i vodstvo u mišljenju
Strukture europskih obitelji, odlučivanje u kućanstvu i skupine vršnjaka
Dohodak i društvena klasa
V. KULTURA I EUROPSKI ŽIVOTNI STILOVI
Kultura i ponašanje potrošača
Procesi kulturnih promjena
Nova vremena, novi potrošači


M. R. Solomon priključio se 2006. Poslovnoj školi Haub na Sveučilištu Sv. Josipa u Philadelphiji kao profesor marketinga, gdje je također radio kao direktor centra za istraživanje potrošača. Također, on je profesor Ponašanja potrošača na Poslovnoj školi Manchester Sveučilišta u Manchesteru. Uz ovu knjigu, također je autor široko korištenog udžbenika Marketing: stvarni ljudi, stvarne odluke.

G. J. Bamossy profesor je marketinga na Poslovnoj školi McDonough na Sveučilištu Georgetown u Washingtonu.

S. Askegaard profesor je marketinga na Sveučilištu Južne Danske. Posjeduje postdiplomsku diplomu sa Komunikacijskih studija sa Sveučilišta Sorbonne, Pariz, te doktorsku titulu sa Poslovnih studija na Sveučilištu Odense.

M. K. Hogg drži poziciju Voditeljice ponašanja potrošača i marketinga pri Katedri za marketing Sveučilišta Lancaster.

  • Izdanje: 4
  • Godina: 2010
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 210x260
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

NAJBOLJE PRATI AKTUALNA ZBIVANJA I SPOZNAJE IZ PODRUČJA PONAŠANJA POTROŠAČA U DANAŠNJEM SVIJETU! Udžbenik Ponašanje potrošača djelo je četvorice sveučilišnih profesora i vrhunskih istraživača i stručnjaka za maketing koji su uspjeli napraviti vjerojatno najbolji udžbenik ponašanja potrošača na tržištu danas, i to udžbenik koji je posebno prilagođen europskom poslovnom okružju. Posebna vrijednost ovog udžbenika je što uspješno povezuje teoriju ponašanja potrošača s stvarnim situacijama iz poslovnog svijeta. Knjiga je i posebno strukturirana; jedinstvena petodijelna mikro-makro kružna struktura osigurava multidisciplinarni pristup te najnovije podatke potrebne za razumijevanje ponašanja europskih potrošača. Ovaj udžbenik osim toga zorno pokazuje kako istraživanja i koncepti o ponašanju potrošača mogu biti implementirani u marketinške strategije. Izvrsno je strukturiran tako da nas korak po korak uvodi u problematiku ponašanja potrošača, a uz to je potkrijepljen nizom vrlo ilustrativnih i aktualnih slučajeva iz poslovne prakse koji uz svako poglavlje jasno ilustriraju primjenu teorija opisanih u knjizi. U svakom poglavlju je pregledni i jasan sažetak najvažnijeg te pitanja i testovi za provjeru znanja tako da studentima olakšava učenje, no istodobno je svakome vrlo zanimljiva za čitanje. Kratki sadržaj: I. POTROŠAČI NA TRŽIŠTU Uvod u ponašanje potrošača Potrošačko društvo Obilaženja trgovina, kupovanje i ocjenjivanje II. KAKO POTROŠAČI VIDE SVIJET I SEBE Percepcija Pojam o sebi Motivacija, vrijednosti i životni stil III. POTROŠAČI KAO DONOSITELJI ODLUKA Učenje i pamćenje Stavovi Individualno odlučivanje IV. EUROPSKI POTROŠAČI I NJIHOVE DRUŠTVENE SKUPINE Socijalni utjecaj i vodstvo u mišljenju Strukture europskih obitelji, odlučivanje u kućanstvu i skupine vršnjaka Dohodak i društvena klasa V. KULTURA I EUROPSKI ŽIVOTNI STILOVI Kultura i ponašanje potrošača Procesi kulturnih promjena Nova vremena, novi potrošači M. R. Solomon priključio se 2006. Poslovnoj školi Haub na Sveučilištu Sv. Josipa u Philadelphiji kao profesor marketinga, gdje je također radio kao direktor centra za istraživanje potrošača. Također, on je profesor Ponašanja potrošača na Poslovnoj školi Manchester Sveučilišta u Manchesteru. Uz ovu knjigu, također je autor široko korištenog udžbenika Marketing: stvarni ljudi, stvarne odluke. G. J. Bamossy profesor je marketinga na Poslovnoj školi McDonough na Sveučilištu Georgetown u Washingtonu. S. Askegaard profesor je marketinga na Sveučilištu Južne Danske. Posjeduje postdiplomsku diplomu sa Komunikacijskih studija sa Sveučilišta Sorbonne, Pariz, te doktorsku titulu sa Poslovnih studija na Sveučilištu Odense. M. K. Hogg drži poziciju Voditeljice ponašanja potrošača i marketinga pri Katedri za marketing Sveučilišta Lancaster.

Dodatne informacije

Izdavač Naklada Mate
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter