Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Odrasti digitalno

Odrasti digitalno

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Don Tapscott


ISBN:

978-953-246-130-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D4131

Broj strana:

220

Težina:

800 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

65,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

KAKO MREŽNA GENERACIJA MIJENJA VAŠ SVIJET

Vjerojatno poznajete osobu u dobi između 11 i 30 godina. Vidjeli ste ih kako rade pet stvari odjednom: šalju tekstualne poruke prijateljima, preuzimaju glazbu, postavljaju videosnimke, gledaju film na dvoinčnom zaslonu te rade tko zna što na Facebooku ili MySpaceu. Oni su prva generacija koja je doslovce odrasla u digitalnom okruženju - i dio su globalnoga kulturnog fenomena koji je ovdje i koji će ostati s nama. Krajnja je granica sljedeća: razumijete li mrežnu generaciju, razumjet ćete i budućnost. Ako ste baby boomer ili pripadnik generacije X, ovo je vaš terenski vodič.

Kao očaravajući pogled iznutra na mrežnu generaciju, knjiga Odrasti digitalno nadahnuta je privatnom istraživačkom studijom vrijednom 4 milijuna dolara. Autor uspješnice prema časopisu New York Times, Don Tapscott, anketirao je više od 11.000 mladih ljudi. Umjesto gomile razmaženih screenagera s kratkim rasponom pozornosti i nikakvim društvenim vještinama, otkrio je izvanredno bistru zajednicu koja je razvila revolucionarne nove načine mišljenja, interakcije, rada i druženja.

Kratki sadržaj:

I. UPOZNAJTE MREŽNU GENERACIJU
Mrežna generacija stasava
Generacija uronjena u bitove
Osam normi mrežne generacije: Obilježja generacije
Mozak mrežne generacije

II. PREOBRAŽAJ INSTITUCIJA
Mrežna generacija kao učenici: Promišljanje obrazovanja
Mrežna generacija kao radna snaga: Promišljanje talenta i upravljanja
Mrežna generacija kao potrošači: Mreže n-utjecaja i prozumerska revolucija
Mrežna generacija i obitelj: Nema takvog mjesta kao što je novi dom

III. PREOBRAŽAJ DRUŠTVA
Mrežna generacija i demokracija: Obama, društvene mreže i građanski aktivizam
Učiniti svijet boljim mjestom – iz temelja
U obranu budućnosti

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

KAKO MREŽNA GENERACIJA MIJENJA VAŠ SVIJET Vjerojatno poznajete osobu u dobi između 11 i 30 godina. Vidjeli ste ih kako rade pet stvari odjednom: šalju tekstualne poruke prijateljima, preuzimaju glazbu, postavljaju videosnimke, gledaju film na dvoinčnom zaslonu te rade tko zna što na Facebooku ili MySpaceu. Oni su prva generacija koja je doslovce odrasla u digitalnom okruženju - i dio su globalnoga kulturnog fenomena koji je ovdje i koji će ostati s nama. Krajnja je granica sljedeća: razumijete li mrežnu generaciju, razumjet ćete i budućnost. Ako ste baby boomer ili pripadnik generacije X, ovo je vaš terenski vodič. Kao očaravajući pogled iznutra na mrežnu generaciju, knjiga Odrasti digitalno nadahnuta je privatnom istraživačkom studijom vrijednom 4 milijuna dolara. Autor uspješnice prema časopisu New York Times, Don Tapscott, anketirao je više od 11.000 mladih ljudi. Umjesto gomile razmaženih screenagera s kratkim rasponom pozornosti i nikakvim društvenim vještinama, otkrio je izvanredno bistru zajednicu koja je razvila revolucionarne nove načine mišljenja, interakcije, rada i druženja. Kratki sadržaj: I. UPOZNAJTE MREŽNU GENERACIJU Mrežna generacija stasava Generacija uronjena u bitove Osam normi mrežne generacije: Obilježja generacije Mozak mrežne generacije II. PREOBRAŽAJ INSTITUCIJA Mrežna generacija kao učenici: Promišljanje obrazovanja Mrežna generacija kao radna snaga: Promišljanje talenta i upravljanja Mrežna generacija kao potrošači: Mreže n-utjecaja i prozumerska revolucija Mrežna generacija i obitelj: Nema takvog mjesta kao što je novi dom III. PREOBRAŽAJ DRUŠTVA Mrežna generacija i demokracija: Obama, društvene mreže i građanski aktivizam Učiniti svijet boljim mjestom – iz temelja U obranu budućnosti

Dodatne informacije

Izdavač Naklada Mate
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter