Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Marketing malih i srednjih poduzeća

Marketing malih i srednjih poduzeća

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789530302839

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B3811

Broj strana:

340

Težina:

600 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

47,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Osnovni je cilj ove knjige pružiti specifična znanja iz marketinga kojima će se mali i srednji poduzetnici moći koristiti u svojoj poslovnoj praksi. Nedovoljna znanja iz marketinga, a posebice slaba primjena marketinških načela u malom i srednjem poduzetništvu ključan su uzrok njihova neuspjeha. Stoga su u knjizi prikazani mnogobrojni pozitivni primjeri iz poslovne prakse, uglavnom iz Hrvatske, pripremljeni posebno kako bi se prikazalo stvarno stanje primjene marketinga u malom i srednjem poduzetništvu te kako bi čitatelj stekao važna dodatna praktična znanja.

Knjiga je podijeljena u tri cjeline (Uvod u marketinško poslovanje u malom i srednjem poduzetništvu, Marketinško okružje u malom i srednjem poduzetništvu i Marketinško poslovanje u malom i srednjem poduzetništvu) i 12 poglavlja koja koncepcijom i sadržajem, popraćena mnogobrojnim primjerima i savjetima, omogućuju stjecanje nužnog znanja iz područja primjene marketinga u malom i srednjem poduzetništvu.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 200x260
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Osnovni je cilj ove knjige pružiti specifična znanja iz marketinga kojima će se mali i srednji poduzetnici moći koristiti u svojoj poslovnoj praksi. Nedovoljna znanja iz marketinga, a posebice slaba primjena marketinških načela u malom i srednjem poduzetništvu ključan su uzrok njihova neuspjeha. Stoga su u knjizi prikazani mnogobrojni pozitivni primjeri iz poslovne prakse, uglavnom iz Hrvatske, pripremljeni posebno kako bi se prikazalo stvarno stanje primjene marketinga u malom i srednjem poduzetništvu te kako bi čitatelj stekao važna dodatna praktična znanja. Knjiga je podijeljena u tri cjeline (Uvod u marketinško poslovanje u malom i srednjem poduzetništvu, Marketinško okružje u malom i srednjem poduzetništvu i Marketinško poslovanje u malom i srednjem poduzetništvu) i 12 poglavlja koja koncepcijom i sadržajem, popraćena mnogobrojnim primjerima i savjetima, omogućuju stjecanje nužnog znanja iz područja primjene marketinga u malom i srednjem poduzetništvu.

Dodatne informacije

Izdavač Školska knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter