Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Korporativna sigurnost + CD-e

Korporativna sigurnost + CD-e

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-55399-1-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K8405

Broj strana:

355

Težina:

1001 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

181,35 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

U prvom dijelu knjige prikazana je korporativna sigurnost kao strateška poslovna funkcija, i u njoj se prikazuju aspekti korporativne sigurnosti, njezin odnos s drugim poslovnim funkcijama, te je prikazana uloga i važnost korporativne sigurnosti za uspješno poslovanje u suvremenim uvjetima. Jedinstevno se prikazuju različiti aspekti dizajna procesa korporativne sigurnosti: ustroj organizacijske jedinice za korporativnu sigurnost, obilježja i profil menadžera sigurnosti, kao i ostala radna mjesta organizacijske jedinice integralne sigurnosti. Svi važniji pojmovi i koncepti potkrijepljeni su slikama i dijagramima. Modeli poslovnih procesa korporativne sigurnosti prikazuju se kroz dvije razine: prva razina prikazuje osnovne procese korporativne sigurnosti, dok druga razina prikazuje dekompoziciju svakog od procesa prve razine.

U drugom dijelu knjige prikazan je i obrazložen normativni okvir u kojem djeluje korporativna sigurnost. Identificirane su, sistematizirane, detaljno opisane i analizirane sve dimenzije korporativne sigurnosti: informacijska sigurnost, privatna zaštita, zaštita intelektualnog vlasništva, zaštita podataka, privatna istražna djelatnost, business intelligence, sprječavanje pranja novca i financiranja terorizma, zaštita na radu, zaštita od požara, zaštita okoliša, zaštita i spašavanje, obrambene pripreme.
Knjiga: „Korporativna sigurnost“ dobila je preporuku uglednih menadžera sigurnosti vodećih hrvatskih i međunarodnih korporacija: mr. Borisa Rozića, Croatia osiguranje; dr.sc. Đure Črnjaka, Hrvatska poštanska banka; Tomislava Hodaka, Atlantic grupa, Milana Parata, Privredna banka Zagreb i Marijana Benka, Agrokor.
Uz knjigu se dobiva i bonus CD s urednički pročišćenim tekstovima svih zakona koji normativno uređuju područje korporativne sigurnosti.
Knjiga: „Korporativna sigurnost“ namijenjena je svim poslovnim subjektima kojima je cilj ostvarenje sigurnosti poslovnog uspjeha. Istovremeno knjiga je kao praktičan alat namijenjena osobama koje profesionalno upravljaju procesima sigurnost i, bilo da je riječ o javnom ili o privatnom sektoru sigurnosti, te ju mogu koristiti u svom svakodnevnom radu i odgovarati izazovima svakodnevnog poslovanja.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x245
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

U prvom dijelu knjige prikazana je korporativna sigurnost kao strateška poslovna funkcija, i u njoj se prikazuju aspekti korporativne sigurnosti, njezin odnos s drugim poslovnim funkcijama, te je prikazana uloga i važnost korporativne sigurnosti za uspješno poslovanje u suvremenim uvjetima. Jedinstevno se prikazuju različiti aspekti dizajna procesa korporativne sigurnosti: ustroj organizacijske jedinice za korporativnu sigurnost, obilježja i profil menadžera sigurnosti, kao i ostala radna mjesta organizacijske jedinice integralne sigurnosti. Svi važniji pojmovi i koncepti potkrijepljeni su slikama i dijagramima. Modeli poslovnih procesa korporativne sigurnosti prikazuju se kroz dvije razine: prva razina prikazuje osnovne procese korporativne sigurnosti, dok druga razina prikazuje dekompoziciju svakog od procesa prve razine. U drugom dijelu knjige prikazan je i obrazložen normativni okvir u kojem djeluje korporativna sigurnost. Identificirane su, sistematizirane, detaljno opisane i analizirane sve dimenzije korporativne sigurnosti: informacijska sigurnost, privatna zaštita, zaštita intelektualnog vlasništva, zaštita podataka, privatna istražna djelatnost, business intelligence, sprječavanje pranja novca i financiranja terorizma, zaštita na radu, zaštita od požara, zaštita okoliša, zaštita i spašavanje, obrambene pripreme. Knjiga: „Korporativna sigurnost“ dobila je preporuku uglednih menadžera sigurnosti vodećih hrvatskih i međunarodnih korporacija: mr. Borisa Rozića, Croatia osiguranje; dr.sc. Đure Črnjaka, Hrvatska poštanska banka; Tomislava Hodaka, Atlantic grupa, Milana Parata, Privredna banka Zagreb i Marijana Benka, Agrokor. Uz knjigu se dobiva i bonus CD s urednički pročišćenim tekstovima svih zakona koji normativno uređuju područje korporativne sigurnosti. Knjiga: „Korporativna sigurnost“ namijenjena je svim poslovnim subjektima kojima je cilj ostvarenje sigurnosti poslovnog uspjeha. Istovremeno knjiga je kao praktičan alat namijenjena osobama koje profesionalno upravljaju procesima sigurnost i, bilo da je riječ o javnom ili o privatnom sektoru sigurnosti, te ju mogu koristiti u svom svakodnevnom radu i odgovarati izazovima svakodnevnog poslovanja.

Dodatne informacije

Izdavač UHMS
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Knjige koje bi vas mogle zanimati:

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter