Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

X-MEN

X-MEN

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Džon Bern


ISBN:

V4487

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V4487

Broj strana:

528

Težina:

670 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

27,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

X-Meni su među najpoznatijim superherojima univerzuma Marvel stripova. Iz pera pisca Stena Lija i ilustratora Džeka Kirbija, prvi put su ugledali svjetlost dana davne 1963. godine. Svjetsku slavu su stekli X-Meni u izdanju iz 1975. godine

Nastali su pod oblakom rastućeg osjećanja protiv mutanata, kada je profesor Ksavijer napravio utočište u svojoj vili, kako bi obučio mlade mutante da svoje moći uprave ka dobrobiti čovječanstva, kao i da dokažu da mogu biti heroji.

Profesor Ksavijer okuplja Kiklopa, Ledenog, Anđela, Zvijer i Marvel djevojku, koji zajedno čine X-Mene - bića sa izvanrednim moćima usled posjedovanja X- gena. Među značajne heroje X-Mena ubrajaju se i Vulverin, Storm, Kolos, Noćna Sijenka i drugi.

U prvom izdanju je predstavljen i njihov najveći neprijatelj Magneto, koji se decenijama bori protiv X-Mena, sam ili sa svojim Bratstvom Mutanata.
Legenda o X-Menima je adaptirana u televizijskim serijama, video igrama i uvrlo uspiješnim serijama dugometražnih filmova.

  • Prevodilac: Darko Tuševljaković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 165x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

X-Meni su među najpoznatijim superherojima univerzuma Marvel stripova. Iz pera pisca Stena Lija i ilustratora Džeka Kirbija, prvi put su ugledali svjetlost dana davne 1963. godine. Svjetsku slavu su stekli X-Meni u izdanju iz 1975. godine Nastali su pod oblakom rastućeg osjećanja protiv mutanata, kada je profesor Ksavijer napravio utočište u svojoj vili, kako bi obučio mlade mutante da svoje moći uprave ka dobrobiti čovječanstva, kao i da dokažu da mogu biti heroji. Profesor Ksavijer okuplja Kiklopa, Ledenog, Anđela, Zvijer i Marvel djevojku, koji zajedno čine X-Mene - bića sa izvanrednim moćima usled posjedovanja X- gena. Među značajne heroje X-Mena ubrajaju se i Vulverin, Storm, Kolos, Noćna Sijenka i drugi. U prvom izdanju je predstavljen i njihov najveći neprijatelj Magneto, koji se decenijama bori protiv X-Mena, sam ili sa svojim Bratstvom Mutanata. Legenda o X-Menima je adaptirana u televizijskim serijama, video igrama i uvrlo uspiješnim serijama dugometražnih filmova.

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter