Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Starac Logan

Starac Logan

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7702-507-6

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V5568

Broj strana:

224

Težina:

850 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

34,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Vulverin u najboljem izdanju.
Priča koja je podigla standarde superherojskog stripa.
Ne tako daleka budućnost. Sjedinjene Američke Države su postale pustara kojom vladaju superzločinci. Superheroji su samo prošlost koja budi nostalgiju, njihovo vreme je zauvek prošlo. Vulverin živi mirnim farmerskim životom sa ženom koju voli i dvoje dece. Teritorijom na kojoj boravi vlada Hulkova banda, bezočni, surovi potomci tog mutiranog čudovišta, koji u njegovo ime i za njegov interes reketiraju stanovništvo svog okruga.
Vulverin pokorno prihvata njihov teror - iz njegove slavne prošlosti nije ostalo ništa: ni borbenost, ni drčnost, ni bes, čak ni ime; on je sad samo starac Logan.
U posetu mu dolazi Oko Sokolovo s poslovnim predlogom: treba mu vozač koji će mu pomoći da obavi jednu isporuku sa Zapadne na Istočnu obalu Sjedinjenih Država. On sam to ne može da izvede pošto je oslepeo. Logan nije voljan da mu pomogne zato što ne želi da upada u nevolje, ali naknada koju će dobiti izvući će ga iz duga prema Hulkovoj bandi. Tako počinje neverovatna avantura, svojevrstan road movie od kojeg zastaje dah. To je izokrenut svet Marvelovih superheroja i superzločinaca u surovoj postapokaliptičnoj atmosferi, gde čitaocu okretanje stranica više liči na vožnju rolerkosterom nego na opuštenu zabavu u spokojnom okrilju sobe.

  • Prevodilac: Darko Tuševljaković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 235x165
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Vulverin u najboljem izdanju. Priča koja je podigla standarde superherojskog stripa. Ne tako daleka budućnost. Sjedinjene Američke Države su postale pustara kojom vladaju superzločinci. Superheroji su samo prošlost koja budi nostalgiju, njihovo vreme je zauvek prošlo. Vulverin živi mirnim farmerskim životom sa ženom koju voli i dvoje dece. Teritorijom na kojoj boravi vlada Hulkova banda, bezočni, surovi potomci tog mutiranog čudovišta, koji u njegovo ime i za njegov interes reketiraju stanovništvo svog okruga. Vulverin pokorno prihvata njihov teror - iz njegove slavne prošlosti nije ostalo ništa: ni borbenost, ni drčnost, ni bes, čak ni ime; on je sad samo starac Logan. U posetu mu dolazi Oko Sokolovo s poslovnim predlogom: treba mu vozač koji će mu pomoći da obavi jednu isporuku sa Zapadne na Istočnu obalu Sjedinjenih Država. On sam to ne može da izvede pošto je oslepeo. Logan nije voljan da mu pomogne zato što ne želi da upada u nevolje, ali naknada koju će dobiti izvući će ga iz duga prema Hulkovoj bandi. Tako počinje neverovatna avantura, svojevrstan road movie od kojeg zastaje dah. To je izokrenut svet Marvelovih superheroja i superzločinaca u surovoj postapokaliptičnoj atmosferi, gde čitaocu okretanje stranica više liči na vožnju rolerkosterom nego na opuštenu zabavu u spokojnom okrilju sobe.

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter