Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Strašna vila u Groznoj šumi

Strašna vila u Groznoj šumi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Jana Bauer


ISBN:

978-953-316--595-0

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K8948

Broj strana:

145

Težina:

266 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Vila iz naslova zapravo uopće nije strašna, nego samo drugačija, prije svega vragolasta, a onda i neuobičajeno drska u svom suprotstavljanju krutim pravilima. Ipak, i takvim ponašanjem pokazuje što se sve može kad se stvari uzme u svoje ruke i kad se zna što se želi.

Po kazni svoje bake, kojoj je razbila najdražu šalicu, vila Ježumila na krilima južnog vjetra stiže u Groznu šumu, pronalazeći ondje izvanredne životinje, sve redom snažnih karaktera. Životinje ne prihvaćaju baš sasvim jednostavno pridošlicu, zato što misle da se ponekad baš i ne zna ponašati. No, nakon brojnih zajedničkih avantura ipak ostaju sjećanja – zabavna, duhovita, vrckasta, raznolika.

Tekst mlade slovenske spisateljice Jane Bauer, uz izvanredno inovativne ilustracije Caroline Thaw, sasvim će sigurno plijeniti pažnju svakog zainteresiranog čitača. Svatko tko uzme u ruke ovu vilinsku knjigu mnogo će joj se puta vraćati, pronalazeći svaki put neki nov detalj i nov poticaj za razmišljanje.

  • Originalni naziv: Groznovilca v Hudi hosti...
  • Prevodilac: Jagna Pogačnik
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Vila iz naslova zapravo uopće nije strašna, nego samo drugačija, prije svega vragolasta, a onda i neuobičajeno drska u svom suprotstavljanju krutim pravilima. Ipak, i takvim ponašanjem pokazuje što se sve može kad se stvari uzme u svoje ruke i kad se zna što se želi. Po kazni svoje bake, kojoj je razbila najdražu šalicu, vila Ježumila na krilima južnog vjetra stiže u Groznu šumu, pronalazeći ondje izvanredne životinje, sve redom snažnih karaktera. Životinje ne prihvaćaju baš sasvim jednostavno pridošlicu, zato što misle da se ponekad baš i ne zna ponašati. No, nakon brojnih zajedničkih avantura ipak ostaju sjećanja – zabavna, duhovita, vrckasta, raznolika. Tekst mlade slovenske spisateljice Jane Bauer, uz izvanredno inovativne ilustracije Caroline Thaw, sasvim će sigurno plijeniti pažnju svakog zainteresiranog čitača. Svatko tko uzme u ruke ovu vilinsku knjigu mnogo će joj se puta vraćati, pronalazeći svaki put neki nov detalj i nov poticaj za razmišljanje.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter