Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Assimil - Intuitivna metoda Nemački, početni nivo B2 + 4 CD-a

Assimil - Intuitivna metoda Nemački, početni nivo B2 + 4 CD-a

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7354-144-1

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M6550

Broj strana:

704

Težina:

852 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

78,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Uz pomoć 100 lekcija ove metode, u mogućnosti ste da se za nekoliko meseci izražavate na nemačkom jeziku.

Već više od 70 godina ASSIMIL predlaže svoj jedinstven princip Intuitivnog usvajanja. U vašim rukama su dakle svi aduti da u najboljim uslovima dovedete vaše učenje sa puno uspeha do kraja. Bez nepotrebnih sitnica, na osnovu pola sata svakodnevnog izučavanja, naučićete nemački kao što ste naučili da pričate svoj maternji jezik kao dete: svakodnevnim kontaktom sa jezikom, rečnikom i gramatikom koji se postepeno uvode, bez učenja napamet i bez obeshrabrujućih gramatičkih vežbanja.

Ovakvo učenje nemačkog jezika će se odvijati u dve faze:
- Najpre ćete se zadovoljiti da ponavljate i shvatate: to je pasivna faza.
- Zatim, kada vam to budemo mi naznačili, preći ćete na aktivnu fazu, u kojoj ćete početi da formirate sopstvene rečenice i nastaviti da napredujete.

Da bi ste ovako usvojili nemački jezik, biće vam potrebno oko pet meseci. Međutim, već nakon dva meseca učenja bićete u stanju da se sami snalazite. Dostići ćete nivo mogućnosti konverzacije živim, govornim i aktuelnim, odnosno svakodnevnim nemačkim jezikom. Snimci svih lekcija i vežbanja, budući da su glasove pozajmili izvorni govornici, predstavljaju dragocenu pomoć pri vašem učenju. Nemački se sastoji od knjige od 100 lekcija na 708 strana i 4 audi CD-a u trajanju 3h snimaka koje interpretiraju nemački glumci.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x180
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Uz pomoć 100 lekcija ove metode, u mogućnosti ste da se za nekoliko meseci izražavate na nemačkom jeziku. Već više od 70 godina ASSIMIL predlaže svoj jedinstven princip Intuitivnog usvajanja. U vašim rukama su dakle svi aduti da u najboljim uslovima dovedete vaše učenje sa puno uspeha do kraja. Bez nepotrebnih sitnica, na osnovu pola sata svakodnevnog izučavanja, naučićete nemački kao što ste naučili da pričate svoj maternji jezik kao dete: svakodnevnim kontaktom sa jezikom, rečnikom i gramatikom koji se postepeno uvode, bez učenja napamet i bez obeshrabrujućih gramatičkih vežbanja. Ovakvo učenje nemačkog jezika će se odvijati u dve faze: - Najpre ćete se zadovoljiti da ponavljate i shvatate: to je pasivna faza. - Zatim, kada vam to budemo mi naznačili, preći ćete na aktivnu fazu, u kojoj ćete početi da formirate sopstvene rečenice i nastaviti da napredujete. Da bi ste ovako usvojili nemački jezik, biće vam potrebno oko pet meseci. Međutim, već nakon dva meseca učenja bićete u stanju da se sami snalazite. Dostići ćete nivo mogućnosti konverzacije živim, govornim i aktuelnim, odnosno svakodnevnim nemačkim jezikom. Snimci svih lekcija i vežbanja, budući da su glasove pozajmili izvorni govornici, predstavljaju dragocenu pomoć pri vašem učenju. Nemački se sastoji od knjige od 100 lekcija na 708 strana i 4 audi CD-a u trajanju 3h snimaka koje interpretiraju nemački glumci.

Dodatne informacije

Izdavač Riznica lepih reči
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter