Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Što nas djeca uče

Što nas djeca uče

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9536450593

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K9500

Broj strana:

152

Težina:

750 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Da bismo shvatili pravo značenje velikih riječi ponekad nije potrebno daleko tražiti.
U većini slučajeva mudrosti, ljubavi, slobodi, povjerenju ili istini mogu nas naučiti najmlađi. Ponekad se sva pravila o tome kako valja živjeti i kakvi trebamo biti kriju u pješčaniku dječjeg igrališta.
Učenje od djece nevjerojatna je avantura, jedinstvena prilika da obnovimo svoj sustav vrijednosti i promijenimo se. Svi roditelji znaju da je život s djecom zapravo stalna mijena: mijenjaju se istine u koje smo dugo vjerovali, mijenjaju se stare navike, naviru novi i nepoznati osjećaji. Probleme počinjemo shvaćati manje ozbiljno, a situacije sagledavati s vedrije strane.
Biti roditelj ponekad je zamorno, ali istovremeno to je i najveći izazov u životu, najljepša umjetnost. Odgajajući djecu dobivamo jedinstvenu priliku da i sami ponovno odrastemo, upravo zato što djeca posjeduju vrijednosti koje je danas tako teško pronaći u odraslima. Ona su spontana, puna entuzijazma, iskrena. Učeći ih, učimo od njih. Iz teških situacija izlazimo jači i slobodniji.
Piero Ferrucci, talijanski psiholog i filozof, doživljava roditeljstvo ne kao napor, nego kao pravu psihološku avanturu, a njegova knjiga Što nas uče djeca u hrvatskom prijevodu Nine Karković i s ilustracijom Marija Jurjevića novi je naslov Algoritma u ediciji Male stvari upućen svima onima koji žele otkriti svu ljepotu i neiskvarenost dječjeg svijeta te iz njega ponešto naučiti.

  • Originalni naziv: I BAMBINI CI INSEGNANO...
  • Prevodilac: Nina Karković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2002
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Da bismo shvatili pravo značenje velikih riječi ponekad nije potrebno daleko tražiti. U većini slučajeva mudrosti, ljubavi, slobodi, povjerenju ili istini mogu nas naučiti najmlađi. Ponekad se sva pravila o tome kako valja živjeti i kakvi trebamo biti kriju u pješčaniku dječjeg igrališta. Učenje od djece nevjerojatna je avantura, jedinstvena prilika da obnovimo svoj sustav vrijednosti i promijenimo se. Svi roditelji znaju da je život s djecom zapravo stalna mijena: mijenjaju se istine u koje smo dugo vjerovali, mijenjaju se stare navike, naviru novi i nepoznati osjećaji. Probleme počinjemo shvaćati manje ozbiljno, a situacije sagledavati s vedrije strane. Biti roditelj ponekad je zamorno, ali istovremeno to je i najveći izazov u životu, najljepša umjetnost. Odgajajući djecu dobivamo jedinstvenu priliku da i sami ponovno odrastemo, upravo zato što djeca posjeduju vrijednosti koje je danas tako teško pronaći u odraslima. Ona su spontana, puna entuzijazma, iskrena. Učeći ih, učimo od njih. Iz teških situacija izlazimo jači i slobodniji. Piero Ferrucci, talijanski psiholog i filozof, doživljava roditeljstvo ne kao napor, nego kao pravu psihološku avanturu, a njegova knjiga Što nas uče djeca u hrvatskom prijevodu Nine Karković i s ilustracijom Marija Jurjevića novi je naslov Algoritma u ediciji Male stvari upućen svima onima koji žele otkriti svu ljepotu i neiskvarenost dječjeg svijeta te iz njega ponešto naučiti.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter