Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Što djeca uistinu vole jesti

Što djeca uistinu vole jesti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-304-309-8

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

K6565

Broj strana:

78

Težina:

236 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

23,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Kako zapravo izgleda optimalna prehrana djece vrtićke i predškolske dobi? U prvom redu, djeca trebaju jesti ono što im poslužite - to je za vas velika odgovornost jer, na kraju krajeva, zdrava i uravnotežena prehrana najbolji je preduvjet za optimalan razvoj vašeg djeteta.

Bez brige, od vas se ne traže nikakve posebne kulinarske sposobnosti. Svi recepti - od Princezinih sendviča, preko medaljona u Zlatokosinoj salati pa sve do valjušaka s višnjama - spremaju se lako i brzo, a prije svega su jednostavni i raznoliki. Tako čak i najzahtjevniji mali gurmani postaju zadovoljni, a izreke poput ja ne volim povrće stvar su prošlosti.


Ova kuharica njemačke nutricionistkinje Kordule Werner, koja je nastavak bestselera Priredite kašice za svoju bebu, ne nudi samo jela za djecu, već i više od 60 ukusnih recepata za cijelu obitelj, prilagođenih našem podneblju. Osim toga, tu je i mali priručnik o osnovama zdrave prehrane i namirnicama u kojem, među ostalim, možete naći i tablicu prehrambenih vrijednosti pojedinih namirnica, kao i sve o pravilnoj pripremi i čuvanju hrane te još mnogo toga što će zanimati sve roditelje koji svojoj djeci od malih nogu žele usaditi pravilne i zdrave prehrambene navike.

  • Prevodilac: Branka Antalović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 165x215
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Kako zapravo izgleda optimalna prehrana djece vrtićke i predškolske dobi? U prvom redu, djeca trebaju jesti ono što im poslužite - to je za vas velika odgovornost jer, na kraju krajeva, zdrava i uravnotežena prehrana najbolji je preduvjet za optimalan razvoj vašeg djeteta. Bez brige, od vas se ne traže nikakve posebne kulinarske sposobnosti. Svi recepti - od Princezinih sendviča, preko medaljona u Zlatokosinoj salati pa sve do valjušaka s višnjama - spremaju se lako i brzo, a prije svega su jednostavni i raznoliki. Tako čak i najzahtjevniji mali gurmani postaju zadovoljni, a izreke poput ja ne volim povrće stvar su prošlosti. Ova kuharica njemačke nutricionistkinje Kordule Werner, koja je nastavak bestselera Priredite kašice za svoju bebu, ne nudi samo jela za djecu, već i više od 60 ukusnih recepata za cijelu obitelj, prilagođenih našem podneblju. Osim toga, tu je i mali priručnik o osnovama zdrave prehrane i namirnicama u kojem, među ostalim, možete naći i tablicu prehrambenih vrijednosti pojedinih namirnica, kao i sve o pravilnoj pripremi i čuvanju hrane te još mnogo toga što će zanimati sve roditelje koji svojoj djeci od malih nogu žele usaditi pravilne i zdrave prehrambene navike.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter